#𝐕𝐚𝐦𝐨𝐬𝐌𝐲𝐤𝐨𝐧𝐨𝐬𝐆𝐫

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Advertise your business website for FREE  

ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

MINIPR :Το mini pr πακέτο σας προσφέρει καθημερινή διαφήμιση της επιχείρησής σας με προβολή στα social media facebook & instagram.Εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!

MINIPRPLUS : Το mini pr plus πακέτο σας προσφέρει καθημερινή διαφήμιση της επιχείρησης σας με προβολή στα social media facebook & instagram, καθώς και στην αρχική μας σελίδα στο website σε μικρό εικονίδιο.

STANDARD : Το standard πακέτο σας προσφέρει καθημερινή διαφήμιση της επιχείρησης σας με προβολή στα social media facebook & instagram, καθώς και στην αρχική μας σελίδα στο website (ή σε κάποια από τις κατηγορίες που εσείς θα επιλέξετε) σε μεγάλο banner.

EXTRA : Το extra πακέτο σας προσφέρει καθημερινή διαφήμιση της επιχείρησης σας με προβολή στα social media facebook & instagram, καθώς και στην αρχική μας σελίδα στο website (ή σε κάποια από τις κατηγορίες που εσείς θα επιλέξετε) σε μεγάλο banner και τη δυνατότητα προβολής μέσω slideshow κομμάτια της επιχείρησης σας. Eπίσης ένα αφιέρωμα στην επιχείρησης σας και τα προϊόντα σας.

EXTRAPLUS: Το extra plus πακέτο σας προσφέρει καθημερινή διαφήμιση της επιχείρησης σας με προβολή στα social media facebook & instagram, καθώς και στην αρχική μας σελίδα στο website (ή σε κάποια από τις κατηγορίες που εσείς θα επιλέξετε) σε μεγάλο banner και τη δυνατότητα προβολής μέσω slideshow κομμάτια της επιχείρησης σας. Eπίσης ένα αφιέρωμα στην επιχείρησης σας και τα προϊόντα σας και διαφήμιση στο κανάλι μας στο youtube .

Αποκτήστε τώρα το τρίμηνο EXTRA PLUS πακέτο και κερδίστε τον ένα μήνα δωρεάν !!

ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 100

* Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται η τιμή του ΦΠΑ.

Μέσω του vamosmykonos.gr σας δίνεται η δυνατότητα να διαφημίσετε το δικό σας website σε όποια κατηγορία εσείς επιθυμείτε 

Μόνο με 20€ το μήνα 

(τιμή χωρίς το ΦΠΑ)

Επίσης σε περίπτωση που δεν θέλετε να χρεωθείτε υπάρχει και άλλος τρόπος ..

Δίνεται GIVE AWAY της επιλογής σας αξίας 15 ευρώ και άνω και σας διαφημίζουμε για ένα μήνα  ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ !!


Διαφημίστε το website της επιχείρησης σας !!