Ζέτα Δούκα: Με ανάρτησή της στο Instagram, ζητάει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρει θέση.

2021-02-11

Σχεδόν δύο εβδομάδες έχουν περάσει από την ημέρα που η Ζέτα Δούκα κατήγγειλε τον Γιώργο Κιμούλη για σωματική και λεκτική βία, με αφορμή την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου.

Έκτοτε έχουν ακολουθήσει πολλές καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου από ηθοποιούς που κάνουν λόγο για σεξουαλική παρενόχληση, λεκτική κακοποίηση και σωματική βία, με αποτέλεσμα να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου για τον καλλιτεχνικό χώρο.

Τώρα η Ζέτα Δούκα, με ένα instagram story στο οποίο κάνει mention τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τους ζητάει να πάρουν θέση απέναντι σε όσα συμβαίνουν στον χώρο της Τέχνης.

Δείτε περισσότερα: iefimerida


Υπάρχουν διάφορα κολπάκια ομορφιάς που μπορούν να κάνουν τις βλεφαρίδες σου πιο εντυπωσιακές. Είναι πανεύκολα και έχουν να κάνουν με το πως βάζεις το μακιγιάζ σου, συγκεκριμένα με το πως βάζεις τη μάσκαρα.

Αυτά είναι τα 4 βασικά βήματα self-care που μπορείς να κάνεις κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς, έτσι ώστε να ξεκουράσεις σώμα αλλά και πνεύμα. Εφαρμόζοντας αυτές τις απλές, καθημερινές συνήθειες θα δεις και εσύ ότι θα ξυπνάς το επόμενο πρωί γεμάτη ενέργεια, με υπέροχη διάθεση! Άλλωστε ας μη ξεχνάμε ότι οι μικρές απολαύσεις είναι αυτές που κάνουν τη...

" Τα πάντα είναι συνδεδεμένα. Αν μπορούσες να αλλάξεις έστω κι ένα απειροελάχιστο μόριο του εαυτού σου, η αλλαγή θα επεκτανόταν σε όλο το Είναι σου, και το σύμπαν θα άλλαζε οριστικά. Αλλά, το να αλλάξεις αυτό το ελάχιστο μόριο στην ύπαρξη σου είναι σαν να καταπίνεις ωκεανούς ή να μετακινείς όρη στον κόσμo των συμβάντων"

Λόγω της καραντίνας και του κορονοϊού, παρουσιάζονται αυξημένα τα κρούσματα κατάθλιψης, με πολύ συχνό φαινόμενο το αίσθημα της μελαγχολίας που φέρνει αποτελέσματα δυσθυμίας και εσωστρέφειας.