Ξεκλειδώνοντας τα "θέλω" μας ..

2021-03-16

Κείμενο : Αθηνά Καστριτσέα


Λόγω της καραντίνας και του κορονοϊού, παρουσιάζονται αυξημένα τα κρούσματα κατάθλιψης, με πολύ συχνό φαινόμενο το αίσθημα της μελαγχολίας που φέρνει αποτελέσματα δυσθυμίας και εσωστρέφειας.

Η αδυναμία να αποδεχτούμε τα ελαττώματά  μας, μπορεί να οδηγήσει σε απροθυμία επικοινωνίας, επειδή φοβόμαστε ότι θα αποτύχουμε ή ότι θα γίνει χειρότερα η παρούσα κατάσταση.

Αυτά είναι κάποια από τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν με ειλικρίνεια, ύστερα από διαλογισμό με τον εαυτό μας : 

  • Είμαστε διαθέσιμοι ψυχικά και αισθηματικά πια, ή έχουμε κλειδώσει τις ανάγκες και τα θέλω μας;
  • Πόσο δύσκολο είναι να κατανοήσουμε και να συνεισφέρουμε στις σχέσεις μας με τους ανθρώπους έτσι ώστε να είμαστε κι εμείς ευτυχισμένοι;
  • Πόσο οι ανησυχίες μας λειτουργούν θετικά ή αρνητικά σε συμβίωση με το περιβάλλον μας; 
  • Πως βλέπουμε το μέλλον μας και την εξέλιξή μας ως προσωπικότητες;

Ήρθε η ώρα να δώσεις δύναμη σε όσα χρειάζεσαι , στις επιθυμίες και τις ανάγκες σου. Μην αφήσεις κανένα "παράσιτο" να επηρεάσει την πορεία σου και να θυμάσαι ότι:

Tα "θέλω" σου είσαι ΕΣΥ!Υπάρχουν διάφορα κολπάκια ομορφιάς που μπορούν να κάνουν τις βλεφαρίδες σου πιο εντυπωσιακές. Είναι πανεύκολα και έχουν να κάνουν με το πως βάζεις το μακιγιάζ σου, συγκεκριμένα με το πως βάζεις τη μάσκαρα.

Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...