Βρήκαν στο βυθό σαμπανιέρες, χαλιά, καρέκλες κι έφτιαξαν ολόκληρο μπαρ

2020-09-05

Ακόμα και οι έμπειροι δύτες εθελοντές του μη κερδοσκοπικού περιβαλλοντικού οργανισμού All for Blue έμειναν με το στόμα ανοικτό αντικρίζοντας τα... σπάνια ευρήματα στο βυθό της θάλασσας μπροστά από τη Μικρή Βενετία της Μυκόνου. 

Απ΄όλα έχει το... μενού

Δώδεκα σαμπανιέρες, κατσαρόλες, βραστήρα νερού, καρέκλες, τραπέζια, πάσης φύσεως εξαρτήματα ενός μπαρ, ακόμα και χαλιά που κάποτε στις «χίλιες και μία νύκτες» της Μυκόνου ήταν... μαγικά είναι μόνο μερικά από τα ευρήματα.

Και στο βυθό να ψάξεις θα βρεις μπαρ

Στη Μύκονο και ξυπόλυτος να πας τελικά, ακόμα και στο βυθό να ψάξεις ένα μπαράκι θα το βρεις. Κι αυτό δεν είναι μύθος...

«Το εντυπωσιακό είναι πως εκεί που είχαμε στοιβάξει τα πράγματα ήρθε ένας κύριος και άρχισε να τα τακτοποιεί. Από αυτά που βγάλαμε από τη θάλασσα έφτιαξε ένα πλήρες μπαρ», είπε στο ethnos.gr η Κατερίνα Τοπούζογλου. Μόνιμη κάτοικος Μυκόνου, μεσίτρια, με σπουδές και ειδίκευση για θέματα του ενάλιου περιβάλλοντος έχει αφιερώσει τη ζωή της στην All for Blue με τεράστια προσφορά και πλούσιο έργο στον καθαρισμό παραλιών και βυθών αλλά και στην ενημέρωση των πολιτών και ειδικών των παιδιών.

Δείτε περισσότερα στο mykonosvoice.gr