Τούνη-Αλεξάνδρου: Τον κοιτάει και... λιώνει! Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού σε βραδινή έξοδο

2021-09-16

Φαίνεται όμως ότι πλέον δεν ενδιαφέρονται και πολύ για τα φωτογραφικά "κλικ" που θα τους "τσακώσουν" μαζί. Το αντίθετο μάλιστα αφού το ζευγάρι έκανε βραδινή έξοδο και εκεί έδειχνε πραγματικά ευτυχισμένο. 

Ο γοητευτικός Δημήτρης και η εκρηκτική influencer βρέθηκαν στο Βεάκειο Θέατρο για να παρακολουθήσουν τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου. 

 Εκείνη δεν σταματούσε να είναι στην αγκαλιά του συντρόφου της, κοιτώντας τον με... λατρεία στα μάτια ενώ και εκείνος ήταν πολύ τρυφερός μαζί της. 

Δείτε περισσότερα: gossip-tv.gr

Η Φώφη Γεννηματά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με πηγές από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, η Μύκονος εμφάνιζε σταθερά 30% αύξηση στα κρούσματα κάθε εβδομάδα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Διότι όταν κλείνουν οι τουριστικές επιχειρήσεις, οι περισσότεροι εργαζόμενοι στο νησί παραμένουν λίγες ημέρες για να ξεκουραστούν και να διασκεδάσουν.

Τι και αν ο Οκτώβριος οδεύει προς το τέλος του; Το νησί των Ανέμων συνεχίζει να αποτελεί ιδανική τοποθεσία για εντυπωσιακά events. Ο Μυκονιάτης επιχειρηματίας Σταμάτης Δακτυλίδης, ιδιοκτήτης του διάσημου σε όλο τον κόσμο Tropicana που έχει ανακηρυχθεί σε ένα από τα καλύτερα beach bar του πλανήτη, και η εκλεκτή της καρδιάς του, Ελισσάβετ Καλίνη με...