Τούνη-Αλεξάνδρου: Τον κοιτάει και... λιώνει! Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού σε βραδινή έξοδο

2021-09-16

Φαίνεται όμως ότι πλέον δεν ενδιαφέρονται και πολύ για τα φωτογραφικά "κλικ" που θα τους "τσακώσουν" μαζί. Το αντίθετο μάλιστα αφού το ζευγάρι έκανε βραδινή έξοδο και εκεί έδειχνε πραγματικά ευτυχισμένο. 

Ο γοητευτικός Δημήτρης και η εκρηκτική influencer βρέθηκαν στο Βεάκειο Θέατρο για να παρακολουθήσουν τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου. 

 Εκείνη δεν σταματούσε να είναι στην αγκαλιά του συντρόφου της, κοιτώντας τον με... λατρεία στα μάτια ενώ και εκείνος ήταν πολύ τρυφερός μαζί της. 

Δείτε περισσότερα: gossip-tv.gr

Στο Καθολικό της εν Άνω Μερά Μυκόνου Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής Αγίας Παρασκευής, τελέστηκε σήμερα το πρωί ο όρθρος και η εναρκτήρια Ακολουθία των Εγκαινίων, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β', μετά το πέρας της οποίας τα ιερά Λείψανα μετεφέρθησαν λιτανευτικώς προς τον εγκαινιασθησόμενο Ιερό Παρεκκλήσιο, όπου συνεχίσθηκε και...

Στελέχη του οργανισμού All For Blue, εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Δήμου Μυκόνου και στο Λιμεναρχείο Μυκόνου ασχολήθηκαν πριν από μερικές μέρες με τον καθαρισμό της παραλίας του Αυλέμονα στη Μύκονο και έμεινα έκπληκτοι από την ποσότητα και το είδος των απορριμάτων που βρέθηκαν στον βυθό.

Ένα μοναδικό φαινόμενο προκάλεσαν οι αλλεπάλληλοι κεραυνοί που φώτισαν τον ουρανό της Μυκόνου το βράδυ της Πέμπτης. Το υπερέθαμα στο νησί καταγράφηκε τη στιγμή που η σφοδρή κακοκαιρία «Μπάλλος» πλήττει ολόκληρη την χώρα.