ΒΟΜΒΑ: Ο Κ.Κουκάς παραιτείται από δήμαρχος Μυκόνου

2021-04-01

Είδηση βόμβα έσκασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς αναμένεται εκτάκτως μέχρι το απόγευμα να ανακοινώσει την παραίτηση του από την θέση του δημάρχου της Μυκόνου.

Όλα έγιναν ξαφνικά χτες το απόγευμα σε μια συνάντηση στο κελί με τους συνεργάτες του, τους ανακοίνωσε την πρόθεση του να δηλώσει παραίτηση σήμερα.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος ανακάλυψε όσους έστηναν μηχανισμό πίσω από την πλάτη του και φοβήθηκε την αποστασία στο συνδυασμό του καθώς οργιάζουν φήμες ότι δυο συνεργάτες του, μπορεί και τρεις ή και τέσσερις, ετοιμάζουν νέο συνδυασμό με δημοτικούς συμβούλους αντιπάλων παρατάξεων.

Βλέποντας τα σκούρα ο Κωνσταντίνος Κουκάς προτίμησε να αποδράσει σε υπουργική θέση που του είχε προταθεί καιρό ,αλλά πλέον έφτασε η ώρα μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις από τις μυστικές συναντήσεις και τα μαγειρέματα εναντίον του.

Τον Δήμο της Μυκόνου θα τρέχουν συνεργάτες του δημάρχου μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Δείτε περισσότερα στο mykonosvoice.gr


Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...