Πότε θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις για Πάσχα και μετακινήσεις;

2021-04-08

Ελάχιστες ημέρες πριν από τη Μεγαλοβδομάδα θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις κυβέρνησης και λοιμωξιολόγων για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα γιορτάσουμε το φετινό Πάσχα, με βασικό ερωτηματικό αν θα επιτραπούν ή όχι οι μετακινήσεις.Για το συγκεκριμένο θέμα, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είπε χθες στο star:

«Δεν είμαι σε θέση να σας απαντήσω ακόμη, έστω και αν αυτό μπορεί να ακούγεται δυσάρεστο στους συμπολίτες μας οι οποίοι μας ακούν. Θα ήταν ανεύθυνο εκ μέρους μου να υποκαταστήσω τον ρόλο των ειδικών. Οι ειδικοί θα μας το πουν αυτό. Έχουμε ακόμα δύο εβδομάδες μπροστά μας να δούμε την πορεία της πανδημίας. Όλοι ευχόμαστε να μπορούμε να πάμε στα χωριά μας, στους τόπους καταγωγής μας για το Πάσχα. Δεν είμαι σε θέση να σας πω...».

Πάντως, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η απελευθέρωση των μετακινήσεων την περίοδο του Πάσχα εξακολουθεί να μην αποτελεί το πιθανότερο σενάριο. Σύμφωνα με την πιο πιθανή εκδοχή οι μετακινήσεις θα επιτραπούν κοντά στο δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου.

Δείτε περισσότερα στο mykonosvoice.grΒιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...