Έδεσε το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στη Μύκονο με 700 επιβάτες

2021-05-21

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της σαιζόν έδεσε στο λιμάνι δίνοντας την έναρξη ουσιαστικά της νέας σαιζόν.Πρόκειται για το COSTA LUMINOSA και επιβαίνουν περίπου 700 επιβάτες.Ο τουρισμός παίρνει ξανά ζωή στη Μύκονο με τους περισσότερους να είναι Ιταλοί, Γάλλοι και Βρετανοί.

Άπαντες υποβλήθηκαν σε τεστ κορονοϊού ένα το σχέδιο περιλαμβάνει έξοδο σε ομάδες των 25 ατόμων με ένα συνοδό κάθε φορά με την χρήση της μάσκας να είναι υποχρεωτική ενώ κανείς δεν θα έχει δικαίωμα να αποσπαστεί από το γκρουπ.

Δείτε περισσότερα στο mykonosvoice.gr


Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...