Το σχέδιο της κυβέρνησης για τον τουρισμό αυτό το καλοκαίρι

2021-03-08

Το μεγάλο στοίχημα της ελληνικής οικονομία εφέτος δεν είναι άλλο από τον τουρισμό. Ήδη έχει ξεκινήσει μία μεγάλη συζήτηση, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλη την Ευρώπη για τους κανόνες που θα υπάρχουν την θερινή περίοδο.

Στον σχεδιασμό που υπάρχει αυτή την στιγμή στην κυβέρνηση, αν και δεν έχει ολοκληρωθεί το πλάνο είναι να κινηθούν στους εξής άξονες. Το πιστοποιητικό εμβολιασμού, τεστ για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, αλλά και ο εμβολιασμός των εργαζομένων στην βαριά βιομηχανία της χώρας.Το κλειδί βέβαια σε όλα αυτά δεν είναι άλλο από την πορεία του εμβολιασμού, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις άλλες χώρες, αλλά κυρίως βέβαια σε αυτές που είναι οι μεγάλοι πελάτες της χώρας, όπως για παράδειγμα Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία κ.λπ.

Δείτε περισσότερα: mykonosvoice.grΥπάρχουν διάφορα κολπάκια ομορφιάς που μπορούν να κάνουν τις βλεφαρίδες σου πιο εντυπωσιακές. Είναι πανεύκολα και έχουν να κάνουν με το πως βάζεις το μακιγιάζ σου, συγκεκριμένα με το πως βάζεις τη μάσκαρα.

Αυτά είναι τα 4 βασικά βήματα self-care που μπορείς να κάνεις κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς, έτσι ώστε να ξεκουράσεις σώμα αλλά και πνεύμα. Εφαρμόζοντας αυτές τις απλές, καθημερινές συνήθειες θα δεις και εσύ ότι θα ξυπνάς το επόμενο πρωί γεμάτη ενέργεια, με υπέροχη διάθεση! Άλλωστε ας μη ξεχνάμε ότι οι μικρές απολαύσεις είναι αυτές που κάνουν τη...

Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...