Το πρωινό: Αποχώρησε ο Λιάγκας στα μισά της εκπομπής - Τι συνέβη; Η αντίδραση της Σκορδά!

2021-09-17

Ο Γιώργος Λιάγκας στη μέση της εκπομπής ανακοίνωσε στον αέρα ότι αποχωρεί! Τι είπε ο ίδιος; Πώς αντέδρασαν οι συνεργάτες του αλλά και η Φαίη Σκορδά;

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά ότι πρέπει να αποχωρήσει και δεν πρόκειται για θέμα υγείας ώστε να προλάβει τους τίτλους στα διάφορα site.

Συγκεκριμένα είπε ο παρουσιαστής: «Εγώ θα φύγω υπάρχει σοβαρός λόγος, δεν είναι θέμα υγείας, μην γράψουν διάφορα. Δεν τσακωθήκαμε, "χρόνια πολλά" Φαίη»!

H Φαίη σήμερα που έχει την ονομαστική της γιορτή, τον κοίταξε περίεργα και εκείνος ξέσπασε σε γέλια και το πρωινό πήγε σε διαφημίσεις!

Μετά τις διαφημίσεις επειδή έφυγε τόσο ξαφνικά ο Γιώργος, η Φαίη Σκορδά είπε on air: «Δεν είναι τώρα στην εκπομπή γιατί υπήρχε ένα λόγος πολύ σοβαρός, όχι κάτι κακό και έπρεπε να φύγει».

Δείτε περισσότερα: gossip-tv.gr

Στο Καθολικό της εν Άνω Μερά Μυκόνου Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής Αγίας Παρασκευής, τελέστηκε σήμερα το πρωί ο όρθρος και η εναρκτήρια Ακολουθία των Εγκαινίων, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β', μετά το πέρας της οποίας τα ιερά Λείψανα μετεφέρθησαν λιτανευτικώς προς τον εγκαινιασθησόμενο Ιερό Παρεκκλήσιο, όπου συνεχίσθηκε και...