Το ολλανδικό πείραμα με 200 τουρίστες που θα κάνουν διακοπές σε ελληνικό νησί

2021-03-26

Ολλανδικό ταξιδιωτικό γραφείο σκοπεύει να φέρει 200 ανθρώπους σε μια 8ήμερη απόδραση στην Ελλάδα, με στόχο να δει αν ο τουρισμός θα είναι εφικτός μέσα στην πανδημία του κορονοϊού.

Όσοι επιλεγούν, θα περάσουν τις διακοπές τους σε ένα all-inclusive ξενοδοχείο με κόστος μόλις 399 ευρώ το άτομο, υπάρχουν ωστόσο μερικές προϋποθέσεις.Οι ολλανδοί τουρίστες δεν θα μπορούν να βγουν από το resort, ενώ επιστρέφοντας στη χώρα τους θα περάσουν 10 μέρες καραντίνα.

Ακόμα κι έτσι όμως, τουλάχιστον 25.000 άνθρωποι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για το ταξιδιωτικό πείραμα, το οποίο υποστηρίζεται επισήμως από το ολλανδικό κράτος.

Η επίσημη ταξιδιωτική οδηγία της Ολλανδίας συνεχίζει να συμβουλεύει την αποφυγή των ταξιδιών στο εξωτερικό μέχρι και τουλάχιστον τα μέσα Μαΐου.

Το πείραμα θα ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο για τον φετινό τουρισμό και πώς ακριβώς επιδρά αυτός στην πορεία της πανδημίας.

Δείτε περισσότερα στο newsbeast.gr


Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...