Το μεγάλο πλήγμα στις Χρυσές Σφαίρες! Ο Τομ Κρουζ επέστρεψε πίσω τα βραβεία που είχε κερδίσει!

2021-05-15

Θαμπώνει όλο και περισσότερο η λάμψη των Χρυσών Σφαιρών που αποτελούσε πάντα προπομπό των βραβείων Όσκαρ.

Τα σκάνδαλα που έχουν αρχίσει να βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας σε ό,τι αφορά τον συγκεκριμένο θεσμό, δίνουν και παίρνουν.Προσφάτως μάλιστα το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC ανακοίνωσε πως δεν προτίθεται να προβάλει την απονομή για το 2022.

Το σοβαρό πλήγμα όμως ήρθε από τον Tom Cruise ο οποίος επέστρεψε στην Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ (HFPA), η οποία βρίσκεται πίσω από τις «Χρυσές Σφαίρες», τα βραβεία που έχει κατακτήσει στο παρελθόν.

Δείτε περισσότερα στο gossip-tv.gr


Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...