Το εξώδικο του Σπύρου Πώρου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή

2021-01-06


Νέος πόλεμος φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στον κόσμο της ελληνικής σόουμπιζ μετά το εξώδικο που έστειλε ο Σπύρος Πώρος στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συνεργάτες της στην εκπομπή Happy Day.

Τα σχόλια της παρουσιάστριας και του πάνελ της μετά από συνέντευξη του γνωστού μοντέλου και φωτογράφου στην εκπομπή έκαναν έξαλλο τον Σπύρο Πώρο ο οποίος απάντησε με εξώδικο.

Ο γνωστός φωτογράφος, μιλώντας στην εκπομπή Ευτυχείτε δεν έκρυψε την ενόχλησή του για όσα ακούστηκαν για εκείνον στον αέρα της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων δήλωσε: «Μερικές φορές οι έχοντες το βήμα το καταχράζονται χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες.

Από εκεί και πέρα πρέπει να έχει λόγο η δικαιοσύνη... Αυτό που με ενόχλησε από όλο αυτό είναι η ειρωνεία με τα παιδιά μου. Εγώ δεν αφήνω κανείς να μιλήσει για την καριέρα μου. Δεν έγινα γνωστός μέσα από... κίτρινα. Όταν δεν έχουν τι να πουν και είναι ηλίθια σχόλια, δεν το ανέχομαι από κανέναν και καμία.

Έχω πει για την προσωπική μου ζωή ότι έχω κάνει λάθη. Δεν ήμουν καλός σύζυγος. Αυτοί που είναι ηθικοί και δεν έχουν κάνει λάθη και ήταν καλοί σύζυγοι ας κρατήσουν τη γνώμη τους για τον εαυτό τους».

see more: gossip-tv.gr