Τι αλλάζει στο ταξίδι με πλοία και αεροπλάνα από 13 Σεπτέμβρη

2021-08-25

Μία αλλαγή δεδομένων θα παρουσιαστεί από 13 Σεπτεμβρίου 2021 έως 22 Μαρτίου 2022 σε ότι αφορά τα ταξίδια με πλοία, αεροπλάνα από και προς τα νησιά.
Για τους εμβολιασμένους δεν τίθεται κανένας περιορισμός, εκτός από τη χρήση μάσκας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού η οποία είναι υποχρεωτική για όλους.

Σε ότι αφορά τους ανεμβολίαστους από 12 ετών και πάνω, θα είναι υποχρεωτική η προσκόμιση rapid test μέχρι και 48 ώρες πριν το ταξίδι.

Η διαφορά είναι ότι το rapid test δεν επιτρέπεται πλέον να διενεργείται σε δημόσιες δομές, αλλά αποκλειστικά σε ιδιωτικά διαγωνιστικά κέντρα με οριζόντια τιμή 10 ευρώ και με το κόστος να επιβαρύνει τον ταξιδιώτη.

Τέλος, οι ανήλικοι από 5 έως 12 ετών θα επιβιβάζονται στα πλοία με δωρεάν self test. 

Δείτε περισσότερα: mykonosvoice.gr

Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται βαθμιαία από σήμερα Τρίτη 21/09, όπου σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, την Πέμπτη 23/09 θα κυμανθεί έως και 9 βαθμούς κάτω από τις κανονικές για την εποχή τιμές.

Σε «νησί των... λυμάτων» κινδυνεύει να μετονομαστεί η Μύκονος, καθώς το σύστημα υδροδότησής της παρουσίασε πρόβλημα για άλλη μια φορά, με αποτέλεσμα να παρατηρηθούν και πάλι σκηνές απείρου «κάλλους».

Επειδή έρχονται μεγάλα δεινά στους ήρωες της αγαπημένης μας σειράς, από την επόμενη εβδομάδα στις Άγριες Μέλισσες, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Γιώργος Ηλιόπουλος, ο Αλέξανδρος Καλπακίδης και ο Γιάννης Βασιλώττος αποφάσισαν να ελαφρύνουν λίγο το βαρύ κλίμα που επιτάσσει το σενάριο των νέων επεισοδίων και σκαρώνουν τρελά happenings...

Εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα στην Μύκονο, έρχεται κι αυτό: το παντελόνι με σκίσιμο στα οπίσθια. Ιταλίδα βγήκε βόλτα στα Ματογιάννια φορώντας τζιν που είχε μια μεγάλη τρύπα στον αριστερό γλουτό και όπως ήταν φυσικό τράβηξε πάνω της τα βλέμματα και την κάμερα του Mykonos Live TV.