«Θέλω να μείνω μόνιμα στη Μύκονο γιατί αγαπώ τους Μυκονιάτες που είναι μοναδικοί»

2021-08-23

«Θέλω να μείνω μόνιμα στη Μύκονο, να αγοράσω σπίτι ή οικόπεδο και να περνάω μεγάλο χρονικό διάστημα στο νησί γιατί εδώ είναι το μέρος μου...» αυτό αποκάλυψε στον Αλεκάρα ο φημισμένος Τούρκος σεφ Νουσρετ που και αυτό το καλοκαίρι κάνει θραύση στο νησί με το περίφημο κρέας του και τους διάσημους πελάτες του.

«Αγαπώ την Μύκονο και θέλω να βρίσκομαι συνέχεια στο νησί, οι Μυκονιάτες είναι στην καρδιά μου και όταν βρίσκω τον χρόνο καθημερινά θέλω με έρχομαι σε επαφή με ντόπιους κατοίκους...» είπε μεταξύ άλλων στον Αλέκο Κουκά που βρέθηκε στο μαγαζί του και απόλαυσε συνοδευόμενος με εκλεκτή παρέα τις μυθικές μπριζόλες που έχουν γευτεί όλοι οι σταρ του πλανήτη.

Δείτε περισσότερα: mykonosvoice.gr

Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται βαθμιαία από σήμερα Τρίτη 21/09, όπου σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, την Πέμπτη 23/09 θα κυμανθεί έως και 9 βαθμούς κάτω από τις κανονικές για την εποχή τιμές.

Σε «νησί των... λυμάτων» κινδυνεύει να μετονομαστεί η Μύκονος, καθώς το σύστημα υδροδότησής της παρουσίασε πρόβλημα για άλλη μια φορά, με αποτέλεσμα να παρατηρηθούν και πάλι σκηνές απείρου «κάλλους».

Επειδή έρχονται μεγάλα δεινά στους ήρωες της αγαπημένης μας σειράς, από την επόμενη εβδομάδα στις Άγριες Μέλισσες, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Γιώργος Ηλιόπουλος, ο Αλέξανδρος Καλπακίδης και ο Γιάννης Βασιλώττος αποφάσισαν να ελαφρύνουν λίγο το βαρύ κλίμα που επιτάσσει το σενάριο των νέων επεισοδίων και σκαρώνουν τρελά happenings...