«Τhe Voice»: Ο 18χρονος ψάλτης που ενθουσίασε τον Σάκη Ρουβά

2020-11-30

Στη σκηνή του «The Voice» ανέβηκε ο 18χρονος Βαγγέλης Καραμπάσης που είναι ψάλτης στο Αιγάλεω και έχει σπουδές στη βυζαντινή μουσική και ερμήνευσε το τραγούδι «Δεν έχω Παλάτια και Λεφτά».

Η ερμηνεία του, ενθουσίασε τους δύο από τους τέσσερις κριτές του «The Voice», τον Σάκη Ρουβά, την Έλεονώρα Ζουγανέλη. Ο Σάκης μάλιστα τον διεκδίκησε με πολλούς τρόπους. «Τι είσαι εσύ ρε μεγάλε; Ποιος είσαι;», τον ρώτησε ο Έλληνας σταρ. Στο πλαίσιο της διεκδίκησης του είπε ο Σάκης Ρουβάς στον νεαρό διαγωνιζόμενο: «Εντυπωσιάστηκα Βαγγέλη από το μέταλλο της φωνής σου. Νομίζω ότι είχες μία υπερβολή στον τρόπο που τραγούδησες γιατί πίεσες τις μπάσες περιοχές σου περισσότερο από όσο χρειάζεται. Έχεις την αίσθηση επειδή είναι ένα βαρύ τραγούδι, ότι πρέπει να κάνεις και εσύ τη φωνή σου βαριά. Και εγώ το έκανα αυτό σε μικρότερη ηλικία...Θέλω να έρθεις στην ομάδα σου γιατί θεωρώ ότι το μέταλλο της φωνής σου είναι εκπληκτικό».

Στη συνέχεια ο Σάκης Ρουβάς προσπάθησε να του αποδείξει ότι είναι βαρύτονος σαν εκείνον. Ωστόσο, παρά την έντονη διεκδίκηση του Σάκη, Βαγγέλης αποφάσισε να ακολουθήσει την Ελεονώρα Ζουγανέλη.