The Bachelor: Ο Αλέξης Παππάς εκδηλώθηκε: «Για κάποιες κοπέλες είναι πιο έντονα τα συναισθήματά μου»

2021-09-09

Είναι γεγονός! Ο Αλέξης Παππάς είναι ο νέος Bachelor της ελληνικής τηλεόρασης και μιλάει για το πώς βιώνει ο ίδιος τη συμβίωσή του με τόσες όμορφες κοπέλες.

Δείτε τι αποκάλυψε για την αρχική πρόταση που του είχε γίνει για το ριάλιτι αγάπης, για τις πρώτες εντυπώσεις αλλά και για τις σχέσεις που έχει αναπτύξει με κάποιες από τις κοπέλες.

Με καθαρή καρδιά; Χωρίς βάρη από το παρελθόν και έτοιμος να το ζήσεις;

Ξέρεις, είμαι άνθρωπος που θέλει να ζει τη δράση και να κάνει απρόβλεπτες ενέργειες - επιδιώκω να δοκιμάζω διαρκώς τον εαυτό μου σε καινούριες συνθήκες. Γι' αυτό μπήκα στο The Βachelor.

Σου είχε γίνει, όμως, και πέρσι πρόταση για το ίδιο ριάλιτι, αλλά την είχες απορρίψει.

Πέρσι μου είχε γίνει μια πρώτη προσέγγιση, μια άτυπη πρόταση, αν θες. Και με είχε βάλει σε σκέψεις για το αν θα μπορούσα να βιώσω πραγματικά τον έρωτα μπροστά στις κάμερες. Τότε αρνήθηκα γιατί θεώρησα πως αυτό ήταν κάτι ξένο για μένα. Μπαίνοντας όμως στο Survivor και ζώντας διαρκώς με τις κάμερες, θεώρησα πως ίσως και να μπορέσω να αντεπεξέλθω σε αυτή τη συνθήκη. Να κάνω αυτό το ταξίδι προς τα συναισθήματά μου και -γιατί όχι;- να αφεθώ να ζήσω τον έρωτα.

Eίδες καθόλου επεισόδια από το περσινό The Bachelor πριν ξεκινήσετε τα γυρίσματα;

Όχι, δεν πρόλαβα να το δω για να έχω άποψη. Στην Αμερική, όμως, είχα παρακολουθήσει μία σεζόν. Και κατάλαβα πως είναι μια μοναδική ευκαιρία να ζήσω πράγματα που και για μένα είναι πρωτόγνωρα, να βιώσω μοναδικά συναισθήματα συμμετέχοντας σε κάποιες δράσεις εντυπωσιακές. Είναι πράγματα που σχεδιάζονται με μεγάλη προσοχή από την παραγωγή και μένα ώστε να υπάρχει το τέλειο αποτέλεσμα. Να καταφέρω να βγάλω το συναίσθημα που θα ήθελα να γεννηθεί στα κορίτσια, χωρίς να έχουν την αίσθηση πως συμμετέχουν σε κάτι «στημένο». Όλες οι δράσεις μας είναι αυθόρμητες, είναι αυτές που πιστεύω πως ταιριάζουν στην καθεμία τους.

Τι άλλο θα μπορούσες να μου πεις για εκείνες;

Είναι πολλές, ξεχωριστές προσωπικότητες, καθεμία μοναδική και ιδιαίτερη. Έχουν στοιχεία που με εντυπωσιάζουν. Στα δικά τους χαρακτηριστικά καθρεφτίζομαι κι εγώ για να βρω -μέσα από τα ταξίδι που κάνουμε μαζί- τι πραγματικά θέλω. Είναι όλες μία και μία.

Υπάρχει κάποια ή κάποιες με τις οποίες έχεις έρθει πιο κοντά;

Ναι! Για κάποιες κοπέλες είναι πιο έντονα τα συναισθήματά μου. Με κάποιες άλλες, πάλι, ταιριάζουμε σε ένα άλλο επίπεδο. Θα μπορούσαμε να έχουμε μια καλή φιλία.

Δείτε περισσότερα: gossip-tv.gr

Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται βαθμιαία από σήμερα Τρίτη 21/09, όπου σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, την Πέμπτη 23/09 θα κυμανθεί έως και 9 βαθμούς κάτω από τις κανονικές για την εποχή τιμές.

Σε «νησί των... λυμάτων» κινδυνεύει να μετονομαστεί η Μύκονος, καθώς το σύστημα υδροδότησής της παρουσίασε πρόβλημα για άλλη μια φορά, με αποτέλεσμα να παρατηρηθούν και πάλι σκηνές απείρου «κάλλους».

Επειδή έρχονται μεγάλα δεινά στους ήρωες της αγαπημένης μας σειράς, από την επόμενη εβδομάδα στις Άγριες Μέλισσες, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Γιώργος Ηλιόπουλος, ο Αλέξανδρος Καλπακίδης και ο Γιάννης Βασιλώττος αποφάσισαν να ελαφρύνουν λίγο το βαρύ κλίμα που επιτάσσει το σενάριο των νέων επεισοδίων και σκαρώνουν τρελά happenings...

Εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα στην Μύκονο, έρχεται κι αυτό: το παντελόνι με σκίσιμο στα οπίσθια. Ιταλίδα βγήκε βόλτα στα Ματογιάννια φορώντας τζιν που είχε μια μεγάλη τρύπα στον αριστερό γλουτό και όπως ήταν φυσικό τράβηξε πάνω της τα βλέμματα και την κάμερα του Mykonos Live TV.

BARISTA

2021-09-18

Ζητείται έμπειρο προσωπικό για φούρνο με απαραίτητη τη γνώση καφέ.