Τα λόγια του Παντελή Παντελίδη για τον Κωνσταντίνο! Ανατριχιάζει το ηχητικό!

2021-03-26

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, φιλοξενήθηκε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης το βράδυ της Πέμπτης.

Ο μικρότερος αδελφός του Παντελή Παντελίδη μίλησε για τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στο τραγούδι ενώ αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Παντελή.Ο παρουσιαστής μάλιστα «έπαιξε» στον «αέρα» της εκπομπής ένα ηχητικό απόσπασμα από ραδιοφωνική εκπομπή με τον Παντελή να μιλά για τον αδερφό του:

«Έχω έναν μικρό αδερφό πέντε χρονών που παίζουμε συνέχεια μαζί. Έχει πολύ πλάκα. Έρχεται στο μαγαζί και με ακούει να τραγουδώ από τεσσάρων χρονών. Έρχεται και σε μαγαζιά και σε live. Μοιάζουμε, αν κι είναι μικρός ακόμα. Του αρέσει η μουσική, έχει γραφτεί σε ωδείο, παίζει κιθάρα.

Η φωνή του θα δείξει στην πορεία, πάντως την μουσικότητα την έχει. Γιατί όχι κάποια στιγμή να τραγουδήσουμε μαζί.», έλεγε για εκείνον. Η στιγμή πραγματικά ανατριχιάζει.

Δείτε περισσότερα στο gossip-tv.gr


Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...