"Θα πάτε στη Μύκονο αυτό το καλοκαίρι;" Το στοίχημα του τουρισμού

2021-04-14

Το πόσο εφικτό είναι να μην χαθεί και φέτος η τουριστική σεζόν στην Ευρώπη, με τη βιομηχανία του τουρισμού να αποτελεί σημαντικό μέρος του ΑΕΠ των περισσότερων χωρών της περιοχής, ιδίως της Μεσογείου, όπως η Ελλάδα, εξετάζει η Bank of America σε νέα έκθεσή της με τίτλο "Θα μπορέσετε να πάτε στη Μύκονο αυτό το καλοκαίρι;". Όπως σημειώνει, το κλειδί βρίσκεται στους εμβολιασμούς αλλά και στο διαβατήριο εμβολιασμού.Η επιτάχυνση των εμβολιασμών στηρίζει πλέον τις προοπτικές της Ευρώπης, η οποία είχε μείνει πολύ πίσω σε σχέση με τις ΗΠΑ, το Ισραήλ ή το Ηνωμένο Βασίλειο, μία εξέλιξη που είναι θετική για την πορεία του ευρώ ενώ οι εκτιμήσεις των αναλυτών για την περιοχή είναι bullish, όπως σημειώνει η Bank of America. Κατά την αμερικανική τράπεζα, για να διατηρηθούν τα κέρδη του ευρώ, οι εμβολιασμοί θα πρέπει να επιταχυνθούν περαιτέρω έτσι ώστε να "σωθεί" η καλοκαιρινή τουριστική σεζόν. Αυτή τη στιγμή ο ρυθμός των εμβολιασμών στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι διπλάσιος από αυτόν του Μαρτίου, αλλά θα πρέπει να τριπλασιαστεί, και να φτάσει τους ρυθμούς των ΗΠΑ, έτσι ώστε να μπορέσει η περιοχή να φτάσει τους στόχους που έχουν θέσει οι αρχές σε ό,τι αφορά τον τουρισμό.

Δείτε περισσότερα στο cyclades24.gr


Νέα έρευνα έδειξε ότι οι άνθρωποι με μεγάλες και απότομες πτώσεις στα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, αρκετές ώρες μετά το φαγητό, αισθάνονται πιο πεινασμένοι και καταναλώνουν εκατοντάδες επιπλέον θερμίδες μέσα στην ημέρα.

Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...