Συμβολική πτήση της Aegean για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση: Σχημάτισε το 200 πάνω από τον Πελοπόννησο

2021-03-25

Σε μια συμβολική πτήση στα 20.000 πόδια προχώρησε η Aegean Airlines, προκειμένου να τιμήσει τα 200 χρόνια από την έναρξη του απελευθερικού αγώνα το 1821. Ένα αεροπλάνο της σχημάτισε στον αέρα και πάνω από την Πελοπόννησο τον αριθμό 200, όσα και τα χρόνια που συμπληρώνονται φέτος από το ξεκίνημα της Επανάστασης.Το αεροσκάφος ξεκίνησε από το «Ελ. Βενιζέλος», έφτασε στην Αχαΐα και από εκεί ξεκίνησε να σχηματίζει το 200, πετώντας πάνω από την Αρχαία Ολυμπία, τα Καλάβρυτα, τον Μοριά, την Κόρινθο και το Άργος.

Δείτε περισσότερα στο newsbeast.gr


Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...