Στους top προορισμούς παγκοσμίως η Μύκονος

2021-08-13

Μία θέση στη λίστα με τους 10 κορυφαίους βάσει κρατήσεων προορισμούς της γεωγραφικής περιοχής που καλύπτει την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική (ΕΜΕΑ) κατέλαβε η Μύκονος, σύμφωνα με την έρευνα Travel Recovery Trend Report που πραγματοποίησε το Expedia Group.

Το νησί των ανέμων βρέθηκε στην 7η θέση των πιο δημοφιλών τουριστικών προορισμών για το β' τρίμηνο του 2021, μετά το Λονδίνο, που κατέκτησε την πρωτιά, το Ντουμπάι, το Παρίσι, την Πάλμα ντε Μαγιόρκα, τη Νέα Υόρκη και την Κοπεγχάγη. Την δεκάδα των top προορισμών που κατέγραψαν τον μεγαλύτερο αριθμό κρατήσεων συμπλήρωσαν η Κωνσταντινούπολη, η Βαρκελώνη και η Στοκχόλμη.

Βάσει της έρευνας, κατά τη διάρκεια του β' τρίμηνου, οι παραθαλάσσιες περιοχές και οι πόλεις αποτέλεσαν τους 10 προορισμούς για τους οποίους έχουν γίνει οι περισσότερες κρατήσεις ανά τον κόσμο. Ωστόσο, όλο και περισσότερες πόλεις εντάσσονται στους 10 top προορισμούς σε επίπεδο γεωγραφικής περιφέρειας ή αναρριχώνται στη σχετική κατάταξη, με την Κοπεγχάγη και το Παρίσι να είναι οι δύο ευρωπαϊκές πρωτεύουσες που κέρδισαν έδαφος στη λίστα της ΕΜΕΑ.

Δείτε περισσότερα: cyclades24.gr

Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται βαθμιαία από σήμερα Τρίτη 21/09, όπου σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, την Πέμπτη 23/09 θα κυμανθεί έως και 9 βαθμούς κάτω από τις κανονικές για την εποχή τιμές.

Σε «νησί των... λυμάτων» κινδυνεύει να μετονομαστεί η Μύκονος, καθώς το σύστημα υδροδότησής της παρουσίασε πρόβλημα για άλλη μια φορά, με αποτέλεσμα να παρατηρηθούν και πάλι σκηνές απείρου «κάλλους».

Επειδή έρχονται μεγάλα δεινά στους ήρωες της αγαπημένης μας σειράς, από την επόμενη εβδομάδα στις Άγριες Μέλισσες, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Γιώργος Ηλιόπουλος, ο Αλέξανδρος Καλπακίδης και ο Γιάννης Βασιλώττος αποφάσισαν να ελαφρύνουν λίγο το βαρύ κλίμα που επιτάσσει το σενάριο των νέων επεισοδίων και σκαρώνουν τρελά happenings...