Στους top προορισμούς παγκοσμίως η Μύκονος

2021-08-13

Μία θέση στη λίστα με τους 10 κορυφαίους βάσει κρατήσεων προορισμούς της γεωγραφικής περιοχής που καλύπτει την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική (ΕΜΕΑ) κατέλαβε η Μύκονος, σύμφωνα με την έρευνα Travel Recovery Trend Report που πραγματοποίησε το Expedia Group.

Το νησί των ανέμων βρέθηκε στην 7η θέση των πιο δημοφιλών τουριστικών προορισμών για το β' τρίμηνο του 2021, μετά το Λονδίνο, που κατέκτησε την πρωτιά, το Ντουμπάι, το Παρίσι, την Πάλμα ντε Μαγιόρκα, τη Νέα Υόρκη και την Κοπεγχάγη. Την δεκάδα των top προορισμών που κατέγραψαν τον μεγαλύτερο αριθμό κρατήσεων συμπλήρωσαν η Κωνσταντινούπολη, η Βαρκελώνη και η Στοκχόλμη.

Βάσει της έρευνας, κατά τη διάρκεια του β' τρίμηνου, οι παραθαλάσσιες περιοχές και οι πόλεις αποτέλεσαν τους 10 προορισμούς για τους οποίους έχουν γίνει οι περισσότερες κρατήσεις ανά τον κόσμο. Ωστόσο, όλο και περισσότερες πόλεις εντάσσονται στους 10 top προορισμούς σε επίπεδο γεωγραφικής περιφέρειας ή αναρριχώνται στη σχετική κατάταξη, με την Κοπεγχάγη και το Παρίσι να είναι οι δύο ευρωπαϊκές πρωτεύουσες που κέρδισαν έδαφος στη λίστα της ΕΜΕΑ.

Δείτε περισσότερα: cyclades24.gr

Η Φώφη Γεννηματά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και νοσηλευόταν.