Πόσα χρόνια νεότερος δείχνει όποιος κάνει συχνά Σεξ;

2021-03-23

Το τακτικό σεξ, αυξάνει την ανοσοσφαιρίνη Α, η οποία σχετίζεται με την ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού μας, με βάση έρευνα ψυχολόγων του Πανεπιστημίου "Wilkes". Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής ερευνητής ψυχολόγος Δρ. Carl Charnetski ανέφερε: «Η ανοσοσφαιρίνη Α είναι η πρώτη γραμμή άμυνας οργανισμού σε περίπτωση εισβολής ιών».Στην έρευνα συμμετείχαν 111 φοιτητές του Πανεπιστημίου "Wilkes" και σύφωνα με τα αποτελέσματα όσοι έκαναν σεξ 1-2 φορές την εβδομάδα είχαν κατά 30% υψηλότερα επίπεδα ανοσοσφαιρίνης Α.

Έως και οκτώ χρόνια πιο νέος μπορεί να φαίνεται όποιος έχει τακτική αλλά και ικανοποιητική ερωτική ζωή, σύμφωνα με ειδικούς.

Σημαντικό μυστικό για την γερή άμυνα του οργανισμού εκτός από το Σεξ, λαμβάνονται και τα φιλιά. Σύμφωνα με ερευνητές τα φιλιά προστατεύουν την άμυνα μέσα από την ανταλλαγή μικροοοργανισμών με το σάλιο. 

Εκείνοι που έχουν την μεγαλύτερη συχνότητα οργασμών είναι δυνατόν να εξασφαλίσουν μέχρι και 3 - 8 χρόνια ζωής. Αντιθέτως, όσοι έρχονται σε οργασμό πιο σπάνια έχουν έως και 50% υψηλότερες πιθανότητες θνησιμότητας. 

Δείτε περισσότερα στο hernews.gr


Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...