Πουλήθηκε το Nammos στη Μύκονο;

2021-02-08

«Πώς μια αγωγή διατροφής «κάρφωσε» την αξία του Nammos» γράφει στο σημερινό πρωτοσέλιδο της η Κυριακάτικη εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αποκαλύπτεται ότι παγκοσμίως φημισμένο restaurant beach bar στη Μύκονο πουλήθηκε έναντι 45 εκατομμυρίων.Να σημειωθεί ότι το 2019 είχε γίνει πρόταση αγοράς του Nammos από Ισραηλινό μεγαλοεπιχειρηματία ύψους 40 εκ. ευρώ, η οποία τότε είχε απορριφθεί από τον Έλληνα ιδιοκτήτη του συγκροτήματος που το είχε αποκτήσει το 2011.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το Nammos πουλήθηκε με 45 εκ. ευρώ σε Γερμανούς ιδιοκτήτες.

Δείτε περισσότερα: cyclades24.gr


" Τα πάντα είναι συνδεδεμένα. Αν μπορούσες να αλλάξεις έστω κι ένα απειροελάχιστο μόριο του εαυτού σου, η αλλαγή θα επεκτανόταν σε όλο το Είναι σου, και το σύμπαν θα άλλαζε οριστικά. Αλλά, το να αλλάξεις αυτό το ελάχιστο μόριο στην ύπαρξη σου είναι σαν να καταπίνεις ωκεανούς ή να μετακινείς όρη στον κόσμo των συμβάντων"

Λόγω της καραντίνας και του κορονοϊού, παρουσιάζονται αυξημένα τα κρούσματα κατάθλιψης, με πολύ συχνό φαινόμενο το αίσθημα της μελαγχολίας που φέρνει αποτελέσματα δυσθυμίας και εσωστρέφειας.

Υπάρχουν διάφορα κολπάκια ομορφιάς που μπορούν να κάνουν τις βλεφαρίδες σου πιο εντυπωσιακές. Είναι πανεύκολα και έχουν να κάνουν με το πως βάζεις το μακιγιάζ σου, συγκεκριμένα με το πως βάζεις τη μάσκαρα.