Πλώρη για τον Άρειο Πάγο έβαλε ο Νίκος Βέρτης – Τι λέει ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας

2021-03-12

Ο Νίκος Βέρτης βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν εκ των στενότερων συνεργατών του μέχρι και πριν από λίγα χρόνια, που πλέον επικαλείται δικαστική απόφαση, η οποία επιδικάζει ποσό σχεδόν 1 εκατομμυρίου ευρώ.
O λόγος για τον Νίκο Πολατίδη, που διετέλεσε οικονομικός διευθυντής του καλλιτέχνη επί 8 ολόκληρα χρόνια κ στράφηκε εναντίον του για να διεκδικήσει όπως υποστηρίζει δεδουλευμένα που του οφείλονταν.Ο Αλέξης Κούγιας που εκπροσωπεί τον τραγουδιστή αφήνει αιχμές για την απόφαση του εφέτη και δηλώνει ότι τον τελικό λόγο θα έχει ο Άρειος Πάγος.

Ο Νίκος Πολατίδης υποστηρίζει ότι η συνεργασία του με τον Νίκο Βέρτη άρχισε το 2009 και ολοκληρώθηκε το 2017. Όπως επισημαίνει προσελήφθη ως οικονομικός διευθυντής του ίδιου και των εταιρειών του αλλά δεν πληρώθηκε ποτέ. Ούτε ο ίδιος, όπως λέει, αλλά ούτε και οι ασφαλιστικές εισφορές. Χρήματα που μαζί με τους τόκους αγγίζουν το 1.000.000 ευρώ.

Ο τραγουδιστής τηρεί σιγή ιχθύος και περιμένει την απόφαση του Αρείου Πάγου.

Δείτε περισσότερα: gossip-tv.gr


Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...