Παρασκευή Κερασιώτη: Απαντά στους επικριτές της – “Δεν ντρέπομαι να πω ότι δεν είμαστε όλοι οικονομικά καλά”

2021-09-21

Η Παρασκευή Κερασιώτη το καλοκαίρι που μας πέρασε επέλεξε να πάει στην Μύκονο και να δουλέψει ως σερβιτόρα για να βγάλει τα προς το ζην.

Ωστόσο, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αντέδρασαν αρνητικά και χωρίς κανέναν λόγο για το γεγονός πως το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM επέλεξε μια άλλη δουλειά, εκτός του modelling. 

Το πρωί της Τρίτης, η Παρασκευή Κερασιώτη βρέθηκε στο Breakfast@star και ξεκαθάρισε μια και καλή:

«Ο κόσμος πάντα θα κρίνει αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να κρίνει. Το ότι κάνω αυτή τη δουλειά, το modelling δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ παράλληλα να κάνω και κάτι άλλο. Δεν ντρέπομαι να πω ότι δεν είμαστε όλοι οικονομικά καλά. Κάνω αυτή τη δουλειά, αλλά δεν σημαίνει ότι οικονομικά είμαι καλά. Δεν πιστεύω ότι όλοι όσοι ασχολούνται με αυτόν τον χώρο οικονομικά είναι καλά.

Θα ήταν μεγάλη μου χαρά να μπορούσα να βοηθήσω την οικογένεια μου γιατί υπάρχουν πολλές οικογένειες που έχουν οικονομικό πρόβλημα. Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί το να δουλέψω σαν σερβιτόρα, με κάνει να μην αξίζω να είμαι μοντέλο;

Δεν ισχύει το ότι δεν είχα προτάσεις. Επέλεξα να κάνω αυτή τη δουλειά γιατί ήθελα εγώ σαν άνθρωπος να κάνω κάτι άλλο για να είμαι καλά οικονομικά. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί είμαι έξι μήνες στο πρακτορείο μου και έχω κάνει ήδη πολύ καλές δουλειές».

Δείτε περισσότερα: tlife.gr

Η Φώφη Γεννηματά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και νοσηλευόταν.