Παραμιλάει όλη η Μύκονος: Η πιο αποκαλυπτική εμφάνιση για φέτος στα σοκάκια του νησιού

2021-08-16

Η κάμερα του Mykonos Live TV, απαθανάτισε μία τολμηρή εμφάνιση στα σοκάκια του νησιού των ανέμων. Ελάχιστα στη φαντασία των αντρών άφησε η παρακάτω κοπέλα που 'έκανε μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική στυλιστική επιλογή. 

Δείτε την πιο αποκαλυπτική εμφάνιση στα σοκάκια της Μυκόνου εδώ

Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται βαθμιαία από σήμερα Τρίτη 21/09, όπου σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, την Πέμπτη 23/09 θα κυμανθεί έως και 9 βαθμούς κάτω από τις κανονικές για την εποχή τιμές.

Σε «νησί των... λυμάτων» κινδυνεύει να μετονομαστεί η Μύκονος, καθώς το σύστημα υδροδότησής της παρουσίασε πρόβλημα για άλλη μια φορά, με αποτέλεσμα να παρατηρηθούν και πάλι σκηνές απείρου «κάλλους».

Επειδή έρχονται μεγάλα δεινά στους ήρωες της αγαπημένης μας σειράς, από την επόμενη εβδομάδα στις Άγριες Μέλισσες, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Γιώργος Ηλιόπουλος, ο Αλέξανδρος Καλπακίδης και ο Γιάννης Βασιλώττος αποφάσισαν να ελαφρύνουν λίγο το βαρύ κλίμα που επιτάσσει το σενάριο των νέων επεισοδίων και σκαρώνουν τρελά happenings...