Παπαχαραλάμπους: «Δεν θέλω να μιλήσω για την καταγγελία. Στα 47 μου είναι το μεγαλύτερο τραύμα μου»

2021-10-14

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε στην εκπομπή, Πάμε Δανάη μεταξύ άλλων για την καταγγελία, το #metoo και το τραύμα που έχει στα 47 της χρόνια.

Αρχικά ανέφερε: «Οι γιοι μου είναι 12 και 13 ετών, στην εφηβεία, δεν μου επιτρέπουν να μιλάω γι' αυτούς, δυσκολεύομαι και χάνω την ψυχραιμία μου».

«Το ρολό του αυστηρού στο σπίτι τον έχω εγώ και όπως με τους περισσοτέρους στην Ελλάδα ο μπαμπάς είναι ο πιο ευχάριστος», αποκαλύπτοντας πως είναι εκείνη που βάζει τα όρια.

«Είμαστε συμβατοί με το Φάνη, αλλά έχουμε μεγάλες διάφορες! Η μεγαλύτερη διαφορά μας είναι ο ρυθμός, εγώ είμαι πιο γρήγορη εκείνος πιο αργός», τόνισε για το σύζυγο της.

«Είμαστε μαζί 14 χρονιά αλλά ο τύπος κάθε τρεις και λίγο μας χωρίζουν! Δεν ξέρω ειλικρινά γιατί το κάνουν αυτό. Την πρώτη φορά που γράφτηκε ότι χωρίζουμε στενοχωρήθηκα. Μας έπαιρναν και μας ρωτούσαν τι έγινε και έπρεπε να εξηγήσουμε στα παιδιά», σχολίασε για το πώς διαχειρίζεται τα δημοσιεύματα που την θέλουν κατά καιρούς να χωρίζει.

Δείτε περισσότερα: gossip-tv.gr

Η Φώφη Γεννηματά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και νοσηλευόταν.