Οι jet setters επιλέγουν την Μύκονο και φέτος

2020-05-21

Αν και κανείς ακόμη δεν μπορεί να προβλέψει πώς θα εξελιχθεί το καλοκαίρι, κάποιοι αποδεικνύονται πιο αισιόδοξοι και σαφώς πιο τολμηροί.

 Πριν από μόλις λίγες μέρες η «άτακτη» Πάρις Χίλτον έκλεισε μια βίλα για 15 ημέρες στο αγαπημένο της κυκλαδίτικο νησί. Η διάσημη κληρονόμος έχει ξαναεπισκεφθεί τη Μύκονο στο παρελθόν και, όπως φαίνεται, τη θεωρεί ασφαλή προορισμό για τις διακοπές της. 

Παρά το παγκόσμιο μούδιασμα που έχει επιφέρει η απειλή του COVID-19, την ασάφεια που επικρατεί γύρω από τις μεταφορές και την αβεβαιότητα για το αν θα είμαστε ασφαλείς, η Μύκονος -εν αντιθέσει με τα τουρκικά παράλια, τη Σαρδηνία και την Ιμπιζα, που ανοίγει τον Αύγουστο- δείχνει να αντιστέκεται. Το ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον και κυρίως οι μειωμένες ακυρώσεις για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο από όσους είχαν προβεί σε κρατήσεις κάνουν την επιχειρηματική κοινότητα της Μυκόνου να αναθαρρεί. Οι κρατήσεις, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν είναι πολλές, και στο μεγαλύτερο ποσοστό τους πραγματοποιούνται από κοινό υψηλής οικονομικής επιφάνειας.

Δείτε περισσότερα στο mykonosvoice.gr

Πηγή protothema.gr