ΟΧΙ από τον Δήμο Μυκόνου για τον «Καραπέτη»... ΝΑΙ από την Περιφέρεια

2021-03-05

Όπως είχε διαφανεί και από προηγούμενες αποφάσεις, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και Δήμος Μυκόνου διαφοροποιούνται ως προς τις θέσεις τους για την υλοποίηση της επένδυσης μαμούθ των 50 εκ. ευρώ στην Άνω Μερά Μυκόνου, το λεγόμενο Blue Iris project, που έχει ήδη ενταχθεί στο καθεστώς των Στρατηγικών Επενδύσεων, δρομολογείται στο νησί από την αραβικών συμφερόντων AGC Equity Partners, αλλά έχει συναντήσει αρκετά εμπόδια στην υλοποίησή του.Στις πρόσφατες συνεδριάσεις των συμβουλίων τους, η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου ήταν θετική και ο Δήμος Μυκόνου αρνητικός σε αποφάσεις τους αναφορικά με τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της μεγάλης επένδυσης.
Σε κάθε περίπτωση, οι αποφάσεις των οργάνων της τοπικής αυτοδιοίκησης έχουν καθαρά γνωμοδοτικό χαρακτήρα.
Οι τελικές και ουσιαστικές αποφάσεις για το μέλλον της επένδυσης λαμβάνονται σε κεντρικό επίπεδο και οποιεσδήποτε επιπτώσεις στην εξέλιξή της θα μπορέσουν να έρθουν μόνο μέσω δικαστηρίων.

Δείτε περισσότερα: mykonosvoice.gr


Υπάρχουν διάφορα κολπάκια ομορφιάς που μπορούν να κάνουν τις βλεφαρίδες σου πιο εντυπωσιακές. Είναι πανεύκολα και έχουν να κάνουν με το πως βάζεις το μακιγιάζ σου, συγκεκριμένα με το πως βάζεις τη μάσκαρα.

Αυτά είναι τα 4 βασικά βήματα self-care που μπορείς να κάνεις κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς, έτσι ώστε να ξεκουράσεις σώμα αλλά και πνεύμα. Εφαρμόζοντας αυτές τις απλές, καθημερινές συνήθειες θα δεις και εσύ ότι θα ξυπνάς το επόμενο πρωί γεμάτη ενέργεια, με υπέροχη διάθεση! Άλλωστε ας μη ξεχνάμε ότι οι μικρές απολαύσεις είναι αυτές που κάνουν τη...

Θα χρειαστείτε:
2 ½ ποτήρια του τσαγιού ζάχαρη
½ ποτήρι αμυγδαλέλαιο
4 κουταλάκια χυμός λεμονιού
4 κουταλιές της σούπας μέλι
4 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμονιού

Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...