Ο Μαζωνάκης μας… τρέλανε! Αψήφησε το κρύο και τα χιόνια και έκανε μακροβούτια στη θάλασσα!

2021-02-16

Ο δημοφιλής τραγουδιστής είναι χειμερινός κολυμβητής και λάτρης της θάλασσας και του αρέσει πολύ να κολυμπάει και τον χειμώνα.Τι κι αν ο υδράργυρος στις περισσότερες περιοχές της χώρας είναι υπό του μηδενός, τι κι αν στολίστηκε με το χιόνι στα λευκά όλη η Αθήνα, τι κι αν η «Μήδεια» έχει κάνει την εμφάνισή της σε όλη την Ελλάδα, ο Γιώργος Μαζωνάκης έκανε τις βουτιές του στην θάλασσα!

Ο τραγουδιστής αψήφησε το κρύο και την παγωνιά του χιονιού, φόρεσε το μαγιό του και έκανε τα μακροβούτια του στην παραλία.

Δείτε περισσότερα: gossip-tv.gr


Αν και για δεκαετίες ένας από τους διασημότερους τουριστικούς προορισμούς, μια κρίση σαν αυτή που επικρατεί εδώ και πάνω από ένα χρόνο δε γίνεται να μην αφήσει έντονο το στίγμα της σε μια οικονομία σαν αυτή της Μυκόνου.

Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...