Ο Δήμος Μυκόνου τα βάζει με το κράτος και στο νησί «πανηγυρίζουν» για λογαριασμό του επιχειρηματία στο Καλό Λιβάδι

2021-09-16

Μια υπόθεση που έχει προκαλέσει την αντίδραση των κατοίκων της Μυκόνου,αυτή στο Καλό Λιβάδι με την καταπάτηση του αιγιαλού, έρχεται και πάλι σήμερα στην επιφάνεια με ένα δημοσίευμα αθηναϊκής ιστοσελίδας που παρουσιάζει μια απόφαση, προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα του ΣΤΕ (δηλαδή του κράτους, εκεί που εναντίον του έχει πάει ο Δήμος Μυκόνου για τα συμφέροντα των Μυκονιατών) ότι δίνει ένα ηχηρό χαστούκι στους Μυκονιάτες.

Ότι δηλαδή ο επιχειρηματίας κερδίζει και χάνουν οι πολλοί, οι κάτοικοι της Μυκόνου,αυτό όμως που έχει προκαλέσει και ερωτηματικά αλλά και συζητήσεις στο νησί για τις προθέσεις ορισμένων σε μια κρίσιμη καμπή του θέματος είναι πως κάποιοι έδειξαν να "πνίγονται στην ευτυχία" ότι χάθηκε η υπόθεση Καλό Λιβάδι από μια προσωρινή απόφαση του ΣΤΕ, πριν γίνει το δικαστήριο.

Δείτε περισσότερα: mykonosvoice.gr

Στο Καθολικό της εν Άνω Μερά Μυκόνου Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής Αγίας Παρασκευής, τελέστηκε σήμερα το πρωί ο όρθρος και η εναρκτήρια Ακολουθία των Εγκαινίων, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β', μετά το πέρας της οποίας τα ιερά Λείψανα μετεφέρθησαν λιτανευτικώς προς τον εγκαινιασθησόμενο Ιερό Παρεκκλήσιο, όπου συνεχίσθηκε και...

Στελέχη του οργανισμού All For Blue, εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Δήμου Μυκόνου και στο Λιμεναρχείο Μυκόνου ασχολήθηκαν πριν από μερικές μέρες με τον καθαρισμό της παραλίας του Αυλέμονα στη Μύκονο και έμεινα έκπληκτοι από την ποσότητα και το είδος των απορριμάτων που βρέθηκαν στον βυθό.