Ο Δήμος Μυκόνου τα βάζει με το κράτος και στο νησί «πανηγυρίζουν» για λογαριασμό του επιχειρηματία στο Καλό Λιβάδι

2021-09-16

Μια υπόθεση που έχει προκαλέσει την αντίδραση των κατοίκων της Μυκόνου,αυτή στο Καλό Λιβάδι με την καταπάτηση του αιγιαλού, έρχεται και πάλι σήμερα στην επιφάνεια με ένα δημοσίευμα αθηναϊκής ιστοσελίδας που παρουσιάζει μια απόφαση, προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα του ΣΤΕ (δηλαδή του κράτους, εκεί που εναντίον του έχει πάει ο Δήμος Μυκόνου για τα συμφέροντα των Μυκονιατών) ότι δίνει ένα ηχηρό χαστούκι στους Μυκονιάτες.

Ότι δηλαδή ο επιχειρηματίας κερδίζει και χάνουν οι πολλοί, οι κάτοικοι της Μυκόνου,αυτό όμως που έχει προκαλέσει και ερωτηματικά αλλά και συζητήσεις στο νησί για τις προθέσεις ορισμένων σε μια κρίσιμη καμπή του θέματος είναι πως κάποιοι έδειξαν να "πνίγονται στην ευτυχία" ότι χάθηκε η υπόθεση Καλό Λιβάδι από μια προσωρινή απόφαση του ΣΤΕ, πριν γίνει το δικαστήριο.

Δείτε περισσότερα: mykonosvoice.gr

Η Φώφη Γεννηματά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με πηγές από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, η Μύκονος εμφάνιζε σταθερά 30% αύξηση στα κρούσματα κάθε εβδομάδα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Διότι όταν κλείνουν οι τουριστικές επιχειρήσεις, οι περισσότεροι εργαζόμενοι στο νησί παραμένουν λίγες ημέρες για να ξεκουραστούν και να διασκεδάσουν.