Ο Δήμος Μυκόνου μπαίνει για τα καλά στην ψηφιακή εποχή

2021-05-08

Ο Δήμος Μυκόνου, στο πλαίσιο της ενσωμάτωσης των νέων τεχνολογιών, προχώρησε στην ανάπτυξη δύο καινοτόμων ψηφιακών λύσεων, παρέχοντας νέες εύχρηστες ψηφιακές υπηρεσίες, που υλοποιούν την εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση πολιτών και επιχειρήσεων.Ειδικότερα, οι νέες πλατφόρμες, συμβάλλουν στη διεκπεραίωση των αιτημάτων καθημερινότητας των πολιτών, καθώς και των αιτημάτων σε Δημοτικές Δομές Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης και φιλοξενούνται στη δικτυακή πύλη eservices.mykonos.gr του Δήμου Μυκόνου.

Μέσω της Web Πλατφόρμας Ψηφιακής Πολιτικής και Υπηρεσιών, παρέχεται η δυνατότητα σε κάθε δημότη, κατόπιν εγγραφής του στην πλατφόρμα με τους κωδικούς TaxisNet, να καταγράψει ηλεκτρονικά προβλήματα που αντιμετωπίζει αναφορικά με θέματα καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού, πεζοδρομίων, πρασίνων-κλαδέματος και πολεοδομικών θεμάτων και να ενημερώσει απευθείας την αρμόδια υπηρεσία.

Επίσης, προσφέρονται υπηρεσίες κοινωνικής μέριμνας, πιστοποιητικών δημοτολογίου, και αντίγραφα ληξιαρχικών πράξεων.Επισημαίνεται ότι οι συγκεκριμένες πλατφόρμες προστίθενται στις άλλες που ήδη υπάρχουν και αφορούν Υπηρεσίες Ενιαίας Πρόσβασης Χρηστών, Υπηρεσία Ηλεκτρονικών Πληρωμών Βεβαιωμένων Οφειλών και Υπηρεσία Ηλεκτρονικών Πληρωμών μη Βεβαιωμένων Οφειλών.

Δείτε περισσότερα στο mykonosvoice.gr


" Τα πάντα είναι συνδεδεμένα. Αν μπορούσες να αλλάξεις έστω κι ένα απειροελάχιστο μόριο του εαυτού σου, η αλλαγή θα επεκτανόταν σε όλο το Είναι σου, και το σύμπαν θα άλλαζε οριστικά. Αλλά, το να αλλάξεις αυτό το ελάχιστο μόριο στην ύπαρξη σου είναι σαν να καταπίνεις ωκεανούς ή να μετακινείς όρη στον κόσμo των συμβάντων"

Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...