Ο Δήμος Μυκόνου διοργανώνει διαδικτυακό κυνήγι χριστουγεννιάτικου θησαυρού για μικρούς και μεγάλους από τις 25/12 έως τις 5/1

2020-12-16

Το Τμήμα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Μυκόνου διοργανώνει ένα διαδικτυακό κυνήγι χριστουγεννιάτικου θησαυρού, όπου κάθε απόγευμα από τις 25 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου μικρά και μεγάλα παιδιά θα παρακολουθούν πρωτότυπες και μαγευτικές χριστουγεννιάτικες ιστορίες, θα παίξουν και θα ανακαλύψουν κρυμμένους μαγικούς γρίφους.

Για τη συμμετοχή πρέπει να συμπληρωθεί ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ που θα αναρτηθεί σε λίγες ημέρες στο site του Δήμου.

Ο κάθε συμμετέχων θα έχει ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΕΙΣΟΔΟΥ με τον οποίον θα μπορεί να μπαίνει κάθε απόγευμα και για 12 συνεχόμενες ημέρες από τις 25/12/2020έως και τις 5/1/2021 στην ειδική πλατφόρμα του παιχνιδιούγια να παρακολουθήσει μια Χριστουγεννιάτικη ιστοριούλα και να βρει την λύση στον γρίφο της ημέρας.

Μετά από την εύρεση και την καταγραφή και των 12 γριφο-λύσεων, συμπληρώνεται η ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ, που θα αναρτηθεί αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού στο site του Δήμου, όπου 3 ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟΙ θα κερδίσουν κατόπιν κλήρωσης 3 πλούσια σεντούκια με δωράκια και λιχουδιές.

see more: mykonosvoice.gr