Ντόρα Μπακογιάννη: Πώς έμαθε ότι έχει καρκίνο - Οι εκτιμήσεις των γιατρών και η πρώτη εμφάνιση

2021-10-19

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, με περίσσιο θάρρος, αποκάλυψε το μεσημέρι της Δευτέρας τη μάχη που δίνει με το πολλαπλό μυέλωμα. «Δεν είναι ποτέ εύκολο ν' ακούς ότι έχεις καρκίνο», εξηγούσε στην ανάρτησή της, στην οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι θα συνεχίσει να δουλεύει κανονικά και να παλεύει για τον τόπο που τόσο αγαπά, παράλληλα με τη θεραπεία της για τον καρκίνο.

Σύμφωνα με τον «Μικροπολιτικό» της εφημερίδας «Τα Νέα», το πρόβλημα εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια μιας σειράς εξετάσεων που έκανε η κυρία Μπακογιάννη για προληπτικούς λόγους. Κατόπιν αυτών, η διάγνωση επιβεβαιώθηκε στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, με τους γιατρούς που την παρακολουθούν να της συστήνουν ανοσολογική θεραπεία.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η έγκαιρη διάγνωση αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες να μπει η νόσος σε ύφεση, γεγονός που γεμίζει με αισιοδοξία τόσο τους οικείους της Ντόρας Μπακογιάννη, όσο και τον απλό κόσμο που στο άκουσμα της είδησης έσπευσε να συμπαρασταθεί στην πρώην υπουργό.

Δείτε περισσότερα: newsbomb.gr

Η Φώφη Γεννηματά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και νοσηλευόταν.