Νότης Σφακιανάκης: Η Σύλληψη - Τι λέει ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας;

2020-11-30

Συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής, ο Νότης Σφακιανάκης. Ο λαϊκός τραγουδιστής επέβαινε στο αυτοκίνητο του και κινούνταν στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού όταν τον σταμάτησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ για έλεγχο. 

Ο λαϊκός τραγουδιστής είχε στην κατοχή του ένα 9άρι πιστόλι, ένα tazer και δύο γραμμάρια κοκαΐνης.

Το πρωί της Δευτέρας, ο δικηγόρος του Νότη Σφακιανάκη, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στον Γιώργο Παπαδάκη και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο Αλέξης Κούγιας: «Ο Νότης χρόνια ολόκληρα έχει νόμιμη άδεια κατοχής όπλου. Ένα συγκεκριμένο, 9 χιλιοστών διαμετρήματος. Δυστυχώς λόγω κορονοϊού δεν είχε ανανεώσει την άδεια και γι' αυτόν τον λόγο και κατηγορήθηκε για κατοχή όπλου».Και πρόσθεσε: «Κατά την έρευνα που έκαναν στο αυτοκίνητό του, βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών, την οποία αρνήθηκε ότι είναι δική του κι έχει δώσει εξηγήσεις και θα τις δώσουμε και στο δικαστήριο. Και ένα τίζερ όπλο. Και λόγω αυτών των δύο όπλων του αποδόθηκε η κατηγορία της οπλοκατοχής».Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας του με την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε: «Για το μεν όπλο θα προβάλλουμε τους νομικούς ισχυρισμούς της γνωστής νομικής πλάνης. Δεν έχει πρόβλημα με το ποινικό μητρώο του. Δεν έχει κατηγορηθεί ποτέ για τίποτα. Όσον αφορά για την μικροποσότητα ναρκωτικών, του αποδόθηκε η κατηγορία της ιδίας χρήσης, θα την αντιμετωπίσουμε και αυτή. Δεν είναι χρήστης ο Νότης, το αντίθετο μάλιστα». 

Δείτε: gr.hellomagazine.com