Νέο βίντεο για τo Cherry Girl του VamosMykonos

2021-03-19

H Αθηνά Καστριτσέα, το δικό μας Cherry Girl, επέστρεψε με ένα ολοκαίνουργιο επεισόδιο στο κανάλι της στο Υοutube. Μας μιλάει για τα "Θέλω" μας και πως μπορούμε να τα ξεκλειδώσουμε..

Το βίντεο χωρίζεται σε 2 μέρη. 

Στο πρώτο σκέλος κάνει μια μικρή αναφορά στην Αρχαία Ελλάδα και τον Ιπποκράτη για να κατανοήσουμε πως λειτουργεί το ανθρώπινο σώμα και τους φορείς που παίζουν σημαντικό ρόλο σύμφωνα με τον Γαληνό στην προσωπικότητα του ανθρώπου, έτσι ώστε να δημιουργηθεί η τέλεια ιδιοσυγκρασία.

Στο δεύτερο (5:41και μετά), αναλύει το άρθρο που έχει δημοσιευτεί στο vamosmykonos.gr  Ξεκλειδώνοντας τα "θέλω" μας..

Κάνετε εγγραφή στο κανάλι του Cherry Girl εδώΜας ετοιμάζει και μία καινούργια συνεργασία με dumspirospero.gr , που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, όπως μας ανακοίνωσε στο χθεσινό στόρυ της.


Αν και για δεκαετίες ένας από τους διασημότερους τουριστικούς προορισμούς, μια κρίση σαν αυτή που επικρατεί εδώ και πάνω από ένα χρόνο δε γίνεται να μην αφήσει έντονο το στίγμα της σε μια οικονομία σαν αυτή της Μυκόνου.

Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...