Νατάσα Θεοδωρίδου: "Οτι μια γυναίκα μπορεί να είναι 50 ετών δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.."

2021-01-06

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν πιο αποκαλυπτική από ποτέ σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε και μίλησε για όλα! Τι είπε για την ηλικία των 50, τα κιλά και την εξωτερική της εμφάνιση;

Όταν άλλαξες δεκαετία, ένιωσες ένα σφίξιμο μέσα σου;

Όταν μπήκε το 5 μπροστά εννοείς; Όχι. Μόνο χαρά, γιατί είναι πολλά αυτά που υπάρχουν δίπλα μου. Πρώτον, τα παιδιά μου, το ένα έχει κλείσει τα 25 και το άλλο τα 20. Πόσο έπρεπε να είμαι, 55; Δεν γίνεται. Είναι γεμάτα χρόνια, ωραία χρόνιο. Όταν στη δουλειά σου κοιτάζεις πίσω και χαμογελάς με όσα έχεις δημιουργήσει, αυτό μεταφράζεται σε εμπειρία, χαρά ακόμα και τις δύσκολες στιγμές θα βάλω μέσα, το πρόσημο βγαίνει θετικό. Το 5 είναι απλά ένας αριθμοί. Και ας ακούγεται κοινότοπο ή μια υπεκφυγή. Το ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι 50 ετών δεν σημαίνει απολύτως τίποτα και θέλω να πιστεύω ότι το αποδεικνύω. Εμένα η ενέρ­γεια μου, η διάθεση μου, το πρόσωπο μου, η κατασκευή μου είναι στο κόκκινο. Δεν δέχομαι να αφε­θώ στην καραντίνα. Βεβαίως προσέχω να μη θέσω σε κίνδυνο τον εαυτό μου και τους γύρω μου, αλλά δεν μπορώ να καθίσω στιγμή. Τα ζω όλα στο κόκ­κινο και θέλω γύρω μου την ενέργεια της δημιουρ­γίας, να μην αφήνει αυτό για το οποίο έχεις πασχίσει τόσα χρόνια. Να είμαι δίπλα στο καινούριο, να το προλαβαίνω και να με προλαβαίνει.

Σκέφτηκες ποτέ να αποσυρθείς για ένα μικρό διάστημα, όπως έκανε η κουμπάρα σου η Ελένη;

Όχι, δεν το έχω νιώσει ακόμα και δεν θέλω να το νιώσω. Μου είναι πραγματικά δύσκολο να ζήσω χωρίς ίο τραγούδι. Αναπνέω γι' αυτό. Είναι ένας χώρος που με κάνει να νιώθω μεγάλη ασφάλεια. Είναι ο δικός μου κόσμος που θέλω να αποδίδω τα μέγιστα μέσα σε αυτόν, σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ.

see more : gossip-tv.gr