Μύκονος: Παίκτρια του My Style Rocks «ζητιάνευε» να της δώσουν δωρεάν 2 τσάντες από την μπουτίκ Dior

2021-08-24

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου, της Soula Glamorous, η όμορφη φρεσκοχωρισμένη πρώην παίκτρια του My Style Rocks μπούκαρε στην μπουτίκ Dior που στεγάζεται στο Nammos Village και χωρίς φυσικά να ψωνίσει ούτε μανικετόκουμπο μονό, απαίτησε να της δώσουν δώρο όχι μία, αλλά δύο τσάντες παραλίας Dior -από αυτές που διατίθενται δωρεάν στους πελάτες που κάνουν μεγάλες αγορές από το κατάστημά τους.

Μετά από πολλή πίεση και άφθονο παρακαλητό οι υπάλληλοι του καταστήματος δέχτηκαν να της δώσουν μια τσάντα, αλλά εκείνη επέμενε και για δεύτερη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου οι υπάλληλοι αντιστάθηκαν σθεναρά και δεν υπέκυψαν στις πιέσεις, έτσι κι εκείνη αρκέστηκε μόνο στη μια μπιτσό-τσαντα. Η φωτό με την συγκεκριμένη τσάντα φιγουράρει στο προφίλ της, πάντως.

Δείτε περισσότερα: okmag.gr

Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται βαθμιαία από σήμερα Τρίτη 21/09, όπου σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, την Πέμπτη 23/09 θα κυμανθεί έως και 9 βαθμούς κάτω από τις κανονικές για την εποχή τιμές.

Σε «νησί των... λυμάτων» κινδυνεύει να μετονομαστεί η Μύκονος, καθώς το σύστημα υδροδότησής της παρουσίασε πρόβλημα για άλλη μια φορά, με αποτέλεσμα να παρατηρηθούν και πάλι σκηνές απείρου «κάλλους».

Επειδή έρχονται μεγάλα δεινά στους ήρωες της αγαπημένης μας σειράς, από την επόμενη εβδομάδα στις Άγριες Μέλισσες, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Γιώργος Ηλιόπουλος, ο Αλέξανδρος Καλπακίδης και ο Γιάννης Βασιλώττος αποφάσισαν να ελαφρύνουν λίγο το βαρύ κλίμα που επιτάσσει το σενάριο των νέων επεισοδίων και σκαρώνουν τρελά happenings...