Μύκονος: Το θύμα μιλάει για την επίθεση έξω από το σπίτι του – Οι ηθικοί αυτουργοί και το κίνητρο

2020-09-23

Ο Φλώριος Ασημομύτης, μιλάει στο protothema.gr για την επίθεση που δέχτηκε το βράδυ της Κυριακής έξω από το σπίτι του - Τι λέει για τους ηθικούς αυτουργούς αλλά και το κίνητρο!

Ο δράστης που φέρεται να ήταν εξοπλισμένος με σιδερολοστό, είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του μεσίτη και τον περίμενε να βγει. Όταν ο τελευταίος κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο του, του όρμησε με λύσσα και άρχισε να τον χτυπάει με το λοστό σε χέρια και πόδια. Ο μεσίτης αιφνιδιάστηκε και ενστικτωδώς έβαλε μπροστά το χέρι του για να προστατευτεί με αποτέλεσμα να υποστεί συντριπτικά κατάγματα από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα. Ο δράστης μόλις τελείωσε αυτό που είχε έρθει να κάνει εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ ο μεσίτης κάλεσε σε βοήθεια.

Μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο του νησιού με κατάγματα σε χέρι και πόδι και μώλωπες σε όλο του το σώμα. Χθες το πρωί αεροδιακομίστηκε σε ιδιωτική κλινική των Αθηνών προκειμένου να χειρουργηθεί.

Πρόκειται για τον περιβόητο φάκελο με τις 100 περιπτώσεις αυθαιρεσιών σε βίλες, ξενοδοχεία και καταστήματα, που εμπλέκουν βαρυσήμαντα ονόματα της τοπικής κοινωνίας. Ο μεσίτης που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τον χάρτη δόμησης της Μυκόνου, ενώ είναι και πολύ καλός γνώστης της ανθρωπογεωγραφίας του νησιού, όπως είχαμε αποκαλύψει σε παλαιότερο ρεπορτάζ μας, προέβη σε μια κίνηση που από πολλούς χαρακτηρίστηκε ως "απονενοημένο διάβημα" κι αυτό διότι τόσο στις έγγραφες καταγγελίες του προς τις Εισαγγελικές και Αστυνομικές Αρχές, όσο και στις αναφορές του από τα social media, αναφέρεται ονομαστικά σε πρόσωπα που επί σειρά ετών δρούσαν ανενόχλητα στο παρασκήνιο καθώς ουδείς τολμούσε όχι μόνο να τα βάλει μαζί τους αλλά να αναφέρει και μόνο τα ονόματα τους. Ήταν επόμενο να μπει στο στόχαστρο τους με ότι αυτό συνεπάγεται.

Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται, τον είχαν προειδοποιήσει πριν από περίπου ένα μήνα προκειμένου να παύσει να ασχολείται με συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις. "Ναι, πριν από ένα μήνα με είχαν προειδοποιήσει"λέει στο protothema.gr χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, κάτι που αναμένεται να γίνει ενώπιον των αστυνομικών Αρχών μετά το πέρας της χειρουργικής επέμβασης. 

Δείτε περισσότερα στο cyclades24.gr