Μύκονος : Παράνομα πάρτυ προ των πυλών στο νησί

2021-04-15

Η τουριστική σεζόν ξεκινά και σε λίγο διάστημα οι εικόνες από τις παραλίες , τα μπαρ και τα σοκάκια της Χώρας στη Μύκονο θα κάνουν το γύρο του κόσμου.

Όμως, η αγωνία των επαγγελματιών πέραν των μέτρων για την πανδημία είναι εάν η Μύκονος θα κυριαρχήσει για το τουριστικό της προϊόν ή για λάθος λόγους , όπως τα παράνομα πάρτυ στις βίλλες.Οι επαγγελματίες της Χώρας με το σωματείο τους προειδοποιούν και ζητούν μέτρα για να αποφευχθεί η προβολή της αρνητικής πλευράς την οποία ενισχύουν εικόνες και πληροφορίες από τα παράνομα πάρτυ στις βίλες.

Tο ΣΕΕΧΩΜ - Σωματείο Επιχειρήσεων και Επαγγελματιών Χώρας Μυκόνου - καταγγέλλει ανομία, φοροδιαφυγή και άλλες παράνομες ενέργειες στα παράνομα πάρτυ και αναδεικνύει το γεγονός ότι η ενίσχυση των αστυνομικών πέρυσι έφερε πενιχρά αποτελέσματα.

Δείτε περισσότερα στο in.gr


" Τα πάντα είναι συνδεδεμένα. Αν μπορούσες να αλλάξεις έστω κι ένα απειροελάχιστο μόριο του εαυτού σου, η αλλαγή θα επεκτανόταν σε όλο το Είναι σου, και το σύμπαν θα άλλαζε οριστικά. Αλλά, το να αλλάξεις αυτό το ελάχιστο μόριο στην ύπαρξη σου είναι σαν να καταπίνεις ωκεανούς ή να μετακινείς όρη στον κόσμo των συμβάντων"

Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...