Μύκονος: “ΟΧΙ” από τους κατοίκους για τις ομπρέλες στην παραλία της Φτελιάς

2021-03-12


Θέμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Alpha έγινε απόψε η παραλία της Φτελιάς στη Μύκονο και το αρχαιολογικό «έγκλημα» που πάει να συντελεστεί παρά το ομόφωνο ΟΧΙ όλων των Μυκονιατών.Στο δελτίο φιλοξενήθηκαν ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς και η Άννα Καμμή που δήλωσαν την αντίθεση τους με την τοποθέτηση στην περιοχή λόγω των αρχαιολογικών ευρημάτων τόσο σε ξαπλώστρες όσο και σε ομπρέλες. 

Δείτε περισσότερα: cyclades24.gr


Μπορεί η μόδα να κάνει κύκλους και συνεχώς να ανανεώνεται και φυσικά μαζί με αυτήν και η γκαρνταρόμπα μας, ωστόσο, υπάρχουν μερικά αγαπημένα κομμάτια στη ντουλάπα μας που με τον κατάλληλο συνδυασμό γίνονται διαχρονικά και φοριούνται κάθε εποχή, σε κάθε τάση της μόδας.

Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...