Μύκονος: Νέα σεζόν και ο…Θεός να βάλει το χέρι του

2021-04-16

Αισιοδοξία για ένα καλοκαίρι καλύτερο από το περσινό επικρατεί στο νησί των ανέμων που ετοιμάζεται για το φετινό θέρος ελπίζοντας σε εμβολιασμένους τουρίστες υψηλού εισοδήματος.Λίγες εβδομάδες πριν από το φετινό Πάσχα το νησί ετοιμάζεται σιγά-σιγά για να υποδεχθεί κορωνοϊού θέλοντος τους πρώτους επισκέπτες τη Μεγάλη Εβδομάδα, που φέτος θα είναι η τελευταία του Απριλίου.

Αυτό, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτραπούν τα ταξίδια από νομό σε νομό κάτι που στην παρούσα φάση φαντάζει ένα πολύ δύσκολο επίτευγμα, ειδικά από την στιγμή που το νησί «κοκκίνησε» προ ημερών.

 Δείτε περισσότερα στο newsauto.gr


" Τα πάντα είναι συνδεδεμένα. Αν μπορούσες να αλλάξεις έστω κι ένα απειροελάχιστο μόριο του εαυτού σου, η αλλαγή θα επεκτανόταν σε όλο το Είναι σου, και το σύμπαν θα άλλαζε οριστικά. Αλλά, το να αλλάξεις αυτό το ελάχιστο μόριο στην ύπαρξη σου είναι σαν να καταπίνεις ωκεανούς ή να μετακινείς όρη στον κόσμo των συμβάντων"

Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...