Μύκονος: Η Rolls Royce των 300.000 ευρώ που μεταφέρει VIP πελάτες

2021-10-19

Γύρισε όλα τα βλέμματα η Rolls Royce που έκανε την εμφάνισή της στους δρόμους της Μυκόνου, και κοστίζει... πάνω από 300.000 ευρώ!

Δεν γίνεται σε ένα σπίτι που πωλείται αντί 10-15 εκατομμυρίων ή ενοικιάζεται προς 10.000 ευρώ την βραδιά να μεταφέρεις τον πελάτη με ένα απλό αυτοκίνητο. Πρέπει οι υπηρεσίες μας να ανταπεξέρχονται στο ύψος των περιστάσεων και του μπάτζετ των πελατών.

Γι' αυτό κοιτάμε να εξοπλίζουμε τον στόλο μας με οχήματα μοναδικά καθώς και με πολυτελή σκάφη σκίπερ". Πράγματι, εκτός από την Rolls Royce στον στόλο της Florios Real Estate βρίσκονται επίσης δύο θηριώδη λευκά τζιπ Mercedes αξίας 180.000 ευρώ το καθένα, όπως και ένα πολυτελές ταχύπλοο το κόστος του οποίου άγγιξε τα 350.000 ευρώ. Χωρίς αμφιβολία, το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών από την Florios Real Estate ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, ικανοποιεί μέχρι και τον πιο απαιτητικό πελάτη και ενισχύει την παρουσία της Μυκόνου στον χάρτη των τοπ προορισμών του πλανήτη.

Δείτε το video από το mykonoslivetv: cyclades24.gr

Η Φώφη Γεννηματά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και νοσηλευόταν.