Μια σπουδαία πρωτοβουλία της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ με ανθρωπιά

2021-04-09

Σε μια σημαντική πρωτοβουλία προχώρησε η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ που μάζεψε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους στην Ελασσόνα.Με πρωτοβουλία του προέδρου της Αλέξανδρου Κουκά και την συμπαράσταση όλων στην ομάδα και το ΔΣ στην συγκέντρωση συμμετείχαν η διοίκηση της ομάδας, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο.

Δείτε περισσότερα στο mykonosvoice.gr


Νέα έρευνα έδειξε ότι οι άνθρωποι με μεγάλες και απότομες πτώσεις στα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, αρκετές ώρες μετά το φαγητό, αισθάνονται πιο πεινασμένοι και καταναλώνουν εκατοντάδες επιπλέον θερμίδες μέσα στην ημέρα.

Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...