Μαρία Ηλιάκη: Η μπηχτή για τον Μουτσινά, η ατάκα για την Καινούργιου και η αμηχανία της on air!

2021-10-13

Η Μαρία Ηλιάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων μίλησε για τις σχέσεις που έχει τόσο με την Κατερίνα Καινούργιου όσο και με τον Νίκο Μουτσινά.

Η παρουσιάστρια ανέφερε συγκεκριμένα: «Είχαμε απομακρυνθεί με την Κατερίνα Καινούργιου εξαιτίας μια παρεξήγησης η οποία διογκώθηκε. Για τον Νίκο Μουτσινά δεν θέλω τώρα να μιλήσω. Η Κατερίνα από όταν έμαθε ότι είμαι έγκυος συγκινήθηκε πολύ. Μου έστειλε ένα μήνυμα και ήταν πολύ γλυκιά, μου έστειλε και δώρο στην Ζυρίχη».

Στις επίμονες ερωτήσεις των παρουσιαστών για τον Νίκο Μουτσινά, η ίδια δήλωσε: «Με τον Νίκο ήρθαμε σε επικοινωνία μόνο μέσω τηλεόρασης, δεν είχαμε κάτι άλλο. Δεν θέλω να τον πάρω τηλέφωνο, αυτός πρέπει να πάρει. Δεν θα πάω στην εκπομπή του αν με καλέσει. Τώρα δεν θέλω, κάποια στιγμή μπορεί να πάω. Είναι περίεργο μετά από 800 χρόνια να βρεθούμε στον αέρα. Κάποια στιγμή θα βρεθούμε εκτός αέρα και μετά θα πάω και στην εκπομπή».

Δείτε περισσότερα: gossip-tv.gr

Η Φώφη Γεννηματά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και νοσηλευόταν.