Μαρία Δεληθανάση: Απαντά στις δικαστικές αποφάσεις που δημοσίευσε ο Κώστας Δόξας

2021-03-07

Θέλοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση η Μαρία Δεληθανάση επικοινώνησε με την Σίσσυ Χρηστίδου σε ένα διαφημιστικό διάλειμμα της εκπομπής και στη συνέχεια η παρουσιάστρια μετέφερε τα εξής: «Θέλω να κάνω αυτές τις διευκρινήσεις για τις ερωτήσεις που έθεσα για την υπόθεση του Κώστα Δόξα και επικοινώνησα με τη Μαρία Δεληθανάση που μου επιτρέπει να τις κάνω.Η μια ερώτηση που έθεσα ήταν αν έχουν γίνει ασφαλιστικά μέτρα για την υπόθεση της κακοποίησης που έχει καταγγείλει και μηνύσει τον πρώην σύζυγό της και μου απάντησε πως όχι. Και ότι οι δυο αυτές αποφάσεις έχουν να κάνουν με τη διατροφή και την επιμέλεια του παιδιού...»


Υπάρχουν διάφορα κολπάκια ομορφιάς που μπορούν να κάνουν τις βλεφαρίδες σου πιο εντυπωσιακές. Είναι πανεύκολα και έχουν να κάνουν με το πως βάζεις το μακιγιάζ σου, συγκεκριμένα με το πως βάζεις τη μάσκαρα.

Αυτά είναι τα 4 βασικά βήματα self-care που μπορείς να κάνεις κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς, έτσι ώστε να ξεκουράσεις σώμα αλλά και πνεύμα. Εφαρμόζοντας αυτές τις απλές, καθημερινές συνήθειες θα δεις και εσύ ότι θα ξυπνάς το επόμενο πρωί γεμάτη ενέργεια, με υπέροχη διάθεση! Άλλωστε ας μη ξεχνάμε ότι οι μικρές απολαύσεις είναι αυτές που κάνουν τη...

Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...