Λιμεναρχείο Μυκόνου: Λήψη αυξημένων μέτρων λόγω αναγγελίας Θυελλωδών ανέμων με ένταση έως 8 Μποφόρ

2021-03-16


Το Λιμεναρχείο Μυκόνου, προειδοποιεί για την λήψη αυξημένων μέτρων λόγω ενίσχυσης των ανέμων. Στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο και Ικάριο πέλαγος προβλέπονται άνεμοι εντάσεως 7 έως 8 μποφόρ, όπως αναφέρεται σε σχετικές ανακοινώσεις του.1. Σύμφωνα με το Δελτίο Αναγγελίας Θυελλωδών Ανέμων τηςΕ.Μ.Υ. 15-03-2021/2200 UTC - A.A. 210/2021 για:

    • ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 16/10 UTC ΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
    • ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ, ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 16/10 UTC ΔΥΤΙΚΟΙ 8 ΚΑΙ ΑΠΟ 16/07 UTC 7 H 8

2. Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες ελλιμενισμένων σκαφών σε λιμένες, μαρίνες και όρμους της περιοχής μας:

α) Να μεριμνήσουν για την ασφαλή πρόσδεση των σκαφών τους.

β) Να βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα για παροχή βοήθειας στα σκάφη τους ή έτερου προσώπου, εφόσον απαιτηθεί.

3. Συνίσταται στους ιδιοκτήτες σκαφών να αποφεύγεται η δραστηριοποίηση κατά τον χρόνο ισχύος του τρέχοντος δελτίου θυελλωδών ανέμων.

4. Υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση ανάγκης οι επικοινωνίες μεταξύ σκαφών και της Υπηρεσίας μας διενεργούνται στο κανάλι VHF12 και τηλεφωνικά στο 22890 22218.

5. Λαμβάνοντας υπόψη αφενός, την απήχηση και την αμεσότητα που έχουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στο κοινό και αφετέρου το εύρος των αναγνωστών, ακροατών και θεατών που διαθέτει το κάθε μέσο, παρακαλούμε για την έγκαιρη ενημέρωση του κοινού.

6. Αλιευτικός Σύλλογος που κοινοποιείται το παρόν, παρακαλείται όπως μεριμνήσει για την έγκαιρη και άμεση ενημέρωση των επαγγελματιών αλιέων μελών του.

7. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας και πιστεύουμε ότι η προσπάθεια αυτή που καταβάλλεται από Υπηρεσία μας για την ενημέρωση των πολιτών, να αποδώσει στο μέγιστο βαθμό.

Α/Φ

Ανθυποπλοίαρχος Λ.Σ. Σταματίου Σωκράτης

Πηγή:  mykonosticker.gr


Νέα έρευνα έδειξε ότι οι άνθρωποι με μεγάλες και απότομες πτώσεις στα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, αρκετές ώρες μετά το φαγητό, αισθάνονται πιο πεινασμένοι και καταναλώνουν εκατοντάδες επιπλέον θερμίδες μέσα στην ημέρα.

Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...