Λιάγκας – Σκορδά: Χαμός με τη δήλωση κρατούμενου για τον Λιγνάδη στην εκπομπή του Σρόιτερ

2021-10-22

Ένα συγκλονιστικό οδοιπορικό στις φυλακές Τρίπολης έκανε η εκπομπή «Αυτοψία».

Ο Αντώνης Σρόιτερ με την κάμερα της εκπομπής πραγματοποίησε αυτοψία στις φυλακές Τρίπολης, τις φυλακές των στιγματισμένων.

Για πρώτη φορά, τηλεοπτικός φακός μπήκε στην φυλακή, όπου κρατούνται όσοι έχουν διαπράξει ή κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα. Κατέγραψε τα κελιά, τις συνθήκες διαβίωσης και την καθημερινότητα τους.

Οι κρατούμενοι μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής, για τα αδικήματα, τις ποινές τους και τη ζωή στη φυλακή και... για την παράσταση στην οποία πρωταγωνίστησαν, με σκηνοθέτη τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ένας εξ αυτών είπε: «Χαρήκαμε πάρα πολύ γιατί δόθηκε στους κρατούμενος να έχουν μία εμπειρία, να γνωρίσουμε έναν πάρα πολύ καλό σκηνοθέτη και να συμμετέχουμε... Ήταν τύχη.»!

Μετά το απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή, Το πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Ήταν τύχη που μπήκε ο Λιγνάδης φυλακή και τους σκηνοθέτησε...»!

Η Φαίη Σκορδά είπε «αυτό το κομμάτι ήταν άτοπο... όταν ακούω κρατούμενο, που έχει δικαστεί για σεξουαλικά αδικήματα, δεν θέλω να τον ακούσω να λέει για τα 200 χρόνια για τον εορτασμό... Τη μια στιγμή; Είναι η προσωπική μου θέση... Θα μπορούσε να μην μπει αυτό το απόσπασμα»!

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε αντίθετη άποψη... 

Δείτε περισσότερα: gossip-tv.gr

Η Φώφη Γεννηματά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με πηγές από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, η Μύκονος εμφάνιζε σταθερά 30% αύξηση στα κρούσματα κάθε εβδομάδα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Διότι όταν κλείνουν οι τουριστικές επιχειρήσεις, οι περισσότεροι εργαζόμενοι στο νησί παραμένουν λίγες ημέρες για να ξεκουραστούν και να διασκεδάσουν.