Κυνηγώντας το όνειρο..

2021-03-08

Κείμενο: Αθηνά Καστριτσέα


Θα ξεκινήσω με μία φράση που την ακούω από παιδί... που με συνοδεύει σε όλες μου τις σκέψεις, τις προσπάθειες, τις επιτυχίες και τις αποτυχίες μου.

"Ποτέ μην εγκαταλείψεις τους στόχους και τα όνειρά σου".

Έχω φτάσει αμέτρητες φορές στο στάδιο της απελπισίας και της απογοήτευσης. Όλοι μας, θεωρώ! Σε κανέναν δεν έχουν έρθει όλα ρόδινα, εκτός κι αν κάποιος κουβαλάει το κοκαλάκι της νυχτερίδας και δεν χρειάζεται να αγχωθεί για τίποτα. 

Άγχος, φόβος και στρες είναι τα τρία αυτά συναισθήματα που πρέπει να είσαι διαθέσιμος να αποτρέψεις και να πολεμήσεις, διότι αν βγουν στην επιφάνεια είναι ικανά να γκρεμίσουν τα όνειρα και τις προσδοκίες σου. Αν δεν μπορείς να τα αποβάλλεις προσπάθησε να τα ελέγξεις με ασκήσεις αυτοσυγκράτησης και αυτοέλεγχου.

*Οι αγχωτικές διαταραχές, αν συμβαίνουν σε τακτικό και μεγάλο βαθμό χρειάζονται τη βοήθεια κάποιου ειδικού για να αποφευχθούν.

Η ζήλεια αντιθέτως είναι από τις λίγες φορές που λειτουργεί θετικά. Δημιουργεί πείσμα και θέληση για να κατακτήσεις την κορυφή! 


Φαντάζει απίθανο, αλλά είναι ταυτόχρονα και τόσο τρομακτικό, πως μια στιγμή στον χρόνο, αρκεί για να διαλύσει όνειρα και στόχους μια ολόκληρης ζωής. Μια μόνο στιγμή!

Μια μόνο στιγμή, όμως, είναι και εκείνη που αρκεί, για γίνει η υπέρβαση που θα σε ωθήσει να τολμήσεις το ακατόρθωτο και να οδηγηθείς στην απόλυτη επιτυχία.


Έρευνες αποδεικνύουν πως όταν θέλεις κάτι πολύ και το σκέφτεσαι έντονα, όλο το σύμπαν σε βοηθάει  στο να το κατακτήσεις.

Το λεγόμενο "Mυστικό" της ανθρωπότητας, που βοήθησε εκατοντάδες ανθρώπους κατά τους αιώνες να ξεχωρίσουν για τον έργο και για την δυναστεία τους.

Θέλει τόλμη η ζωή! Μην αφήσεις μια αποτυχία να σε στιγματίσει. Κράτησε τις γνώσεις και την εμπειρία και απλά συνέχισε...

Πολλοί θα είναι εκείνοι που θα σου πουν ότι δεν θα τα καταφέρεις, όμως εσύ μην απογοητευτείς... Να θυμάσαι πως στο τέλος αργά ή γρήγορα κάθε προσπάθεια ανταμείβεται, και αυτό να κρατάει τη σπίθα σου ζωντανή!

Πίστεψε στον εαυτό σου! Στην δύναμη της θέλησής σου! Και αυτό θα σταθεί υπέρ σου...

Τις περισσότερες φορές η δυστυχία πηγάζει από τις σκέψεις μας και όχι από την πραγματικότητα.

Άρχισε, λοιπόν, τις θετικές σκέψεις και διώξε την μιζέρια και την κακή αύρα. Πορεύσου με αυτές...

*TIP : Ποτέ μην αποκαλύπτεις τα σχέδια σου και τις φιλοδοξίες σου. Τα όνειρα δεν πραγματοποιούνται όταν τα λέμε... 


Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται βαθμιαία από σήμερα Τρίτη 21/09, όπου σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, την Πέμπτη 23/09 θα κυμανθεί έως και 9 βαθμούς κάτω από τις κανονικές για την εποχή τιμές.

Σε «νησί των... λυμάτων» κινδυνεύει να μετονομαστεί η Μύκονος, καθώς το σύστημα υδροδότησής της παρουσίασε πρόβλημα για άλλη μια φορά, με αποτέλεσμα να παρατηρηθούν και πάλι σκηνές απείρου «κάλλους».

Επειδή έρχονται μεγάλα δεινά στους ήρωες της αγαπημένης μας σειράς, από την επόμενη εβδομάδα στις Άγριες Μέλισσες, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Γιώργος Ηλιόπουλος, ο Αλέξανδρος Καλπακίδης και ο Γιάννης Βασιλώττος αποφάσισαν να ελαφρύνουν λίγο το βαρύ κλίμα που επιτάσσει το σενάριο των νέων επεισοδίων και σκαρώνουν τρελά happenings...