Κωστής Σαββιδάκης: Ο Σταυρός που κόλλησε στην πλάτη του και έδειξε το πρόβλημα υγείας του

2021-04-17

Ο Κωστής Σαββιδάκης, μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου και την παρέα της για το πώς πήρε τον ρόλο στο σίριαλ, τη σχέση του με τη θρησκεία και το περιστατικό στο οποίο είχε κολλήσει ο σταυρός στο σώμα του, στη εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων! Επίσης, αναφέρθηκε στα όνειρά του, αλλά και στις ταινίες που έχει κάνει αυτόν τον καιρό."Eίναι απίστευτο. Σταύρωνε ο Παπά Δημήτρης και ο Σταυρός κόλλησε στην πλάτη μου και δεν έφευγε για 20 λεπτά. Ο παπά Δημήτρης μου είπε να πάω να κάνω εξετάσεις. Έκανα τις εξετάσεις μου και μετά εγχείριση. Πήγαν όλα καλά. Έχουν περάσει 6 χρόνια, έκοψα και το κάπνισμα. Πρέπει τώρα να χάσω κιλά" είπε για τον απίστευτο τρόπο που έμαθε πριν έξι χρόνια για το πρόβλημα υγείας που είχε!

Δείτε περισσότερα στο tlife.gr


" Τα πάντα είναι συνδεδεμένα. Αν μπορούσες να αλλάξεις έστω κι ένα απειροελάχιστο μόριο του εαυτού σου, η αλλαγή θα επεκτανόταν σε όλο το Είναι σου, και το σύμπαν θα άλλαζε οριστικά. Αλλά, το να αλλάξεις αυτό το ελάχιστο μόριο στην ύπαρξη σου είναι σαν να καταπίνεις ωκεανούς ή να μετακινείς όρη στον κόσμo των συμβάντων"

Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...